cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Progreso en Verde denuncia Cort davant el Defensor del Poble per «blocar informació» sobre els cavalls de les galeres

209519

Progreso en Verde ha denunciat l'Ajuntament de Palma davant el Defensor del Poble per, segons han lamentat, «blocar informació» sobre els cavalls de les galeres.

En un comunicat, la formació animalista ha assegurat que el Consistori «no ha contestat cap dels 17 registres» realitzats per Progreso en Verde, 16 dels quals fan referència a denúncies sobre incompliments d'ordenances, reglaments o lleis sobre el servei de galeres, sobre les condicions dels cavalls de Camí Salard o el mal estat d'alguns dels cavalls que presten servei a Palma.

A més, han detallat que l'altre registre contempla el «silenci» de l'Ajuntament davant la petició que el partit pugui visitar un ca policia jubilat per a comprovar el seu estat de salut.

«Quan una institució no és capaç de posar fi en vuit anys a un problema greu a la ciutat com és la situació de les galeres, demostra que el patiment dels animals no li importa en absolut», ha censurat el president de Progreso en Verde, Guillermo Amengual.

En aquest sentit, ha criticat els «molts incompliments» de Cort en relació amb les galeres, com no haver canviat la seva ordenança o la parada de cavalls del carrer Conqueridor, segons han exemplificat, i ha qüestionat que «posin fi a l'explotació dels cavalls el proper mes de març, com va prometre Podem».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Yo ahí veo un caballo dandosre a siesta la mar de a gustito.
Valoració:0menosmas
Per Incomprensible, fa dervers d'un any
Na Truyols encara no ha dimitit?
Valoració:1menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
BEN FET.
Valoració:2menosmas
Per Els ho deiem i s'enfadaven, fa dervers d'un any
A veure: En moltes ocasions he dit, en persona i als espais que aquest i altres mitjàns posa a disposició dels ciutadans, que si se substituïen les galeres amb cavalls per cotxes elèctrics, el futur dels cavalls era molt més negre que el seu present, ja que els cotxers no són gent rica i els costaria molt mantenir un animal improductiu, alhora que també s'ha de recordar que son trotons descartats per l'edat. I
Però cada vegada que he exposat que qualcú s'havia de fer responsable, els ha molestat , donant la impresió de que no volen arreglar el problema, sinó amagar- lo.
Hila m'ès igual, però no, que vagin a donar la culpa als altres
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente