cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Caminada a Palma en defensa de l'aigua com a dret universal i la seva gestió pública

209515

Enginyeria Sense Fronteres ha organitzat una ruta a peu en defensa de l'aigua com a dret global. El pròxim dissabte, dia 11 de febrer, a les 9:30 hores i amb la col·laboració de l'Associació de Veïns El Coliseu i Vianants de Mallorca, presentaran una sèrie de molins i séquies que des de l'època musulmana van abastir Ciutat d'aigua.

Des de l'ONG, que treballa en projectes de sensibilització i comunicació per a la transformació global, han explicat que l'objectiu de l'esdeveniment és reflexionar sobre la importància de l'aigua com a bé i dret universal i defensar «la seva gestió pública, que garanteix la igualtat davant la vida i la sostenibilitat».

«També buscarem comprendre per què malgrat ser un dret, diverses comunitats arreu del món continuen lluitant per assegurar-ne l'accessibilitat. I quin és el nostre vincle amb aquesta realitat i quines accions podem fer», diuen des d'ESF.

L'itinerari, gratuït i obert a tots els públics, s'iniciarà a les 10 hores a Can Alonso, i passarà pel Molí d'en Carreres, la Plaça París, Es Canòdrom i la Plaça dels Patins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí Janer, fa dervers d'un any
S'han d'apuntar?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente