cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Entitats ecologistes convoquen una manifestació contra l'abocador de sa Garrigueta Rassa

Diverses entitats ecologistes han convocat per diumenge que ve, dia 5 de febrer, a les 11 hores a la Plaça de Cort una manifestació contra l'abocador de sa Garrigueta Rassa. Entre les organitzacions convocants s'hi troben el GOB, Terraferida, Joventut pel Clima i diverses associacions veïnals.

La concentració pretén mostrar el descontent contra la reconversió d'una antiga pedrera, que du dècades en desús, en un abocador d'enderrocs. Denuncien que, en cas que el projecte tiri endavant, es depositaran uns vuit milions de tones d'escombraries en un terreny que s'ubica sobre un aqüífer que abasteix Palma i els nuclis propers. Critiquen també que això suposarà problemes de seguretat vial, ja que la carretera, que condueix al CEIP Son Anglada i forma part d'una ruta ciclista, no està en condicions per assumir el volum de trànsit diari de camions.

Les entitats exigeixen que l'Ajuntament trii «entre el negoci privat o la protecció dels barris i la ciutat». Proposen l'expropiació de la pedrera i que sigui rehabilitada per convertir-la en un parc, o en qualsevol altra solució que afavoresqui la salut i benestar dels veïns i la protecció del medi ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa dervers d'un any
SÍ: Rasa

NO: Rassa
Valoració:0menosmas
Per Entre tots, fa dervers d'un any
Da Garriguets Rassa abans era una cantera i ara és un abocador. A veure si fent presió entre la majoria, convertim l'espai en una zona verda que dóni vida i salut a l'entorn, enlloc de contaminar- lo i elletgir- lo.
Valoració:3menosmas
Per Jaume Barceló, fa dervers d'un any
Gràcies per donar visibilitat a aquest assumpte.
Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Segur que dels polítics de les dretes, no n’hi veurem ni un a la manifestació. A l’hora de defensar la salut, el benestar i el medi ambient, benvingudes siguin totes les persones que puguin ajudar a aturar els negocis bruts d’empresaris sense escrúpols.
Valoració:6menosmas
Per Segur, fa dervers d'un any
Segur que n'Apesteguia, en Jarabo i na Truyols hi compareixeran per sortir a la foto. En Noguera, no, ja no li paga la pena.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente