cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
16°

La 4a edició del Festival Jazz Palma presenta una proposta descentralitzada amb activitats gratuïtes per a tots els públics

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dijous la 4a edició del Festival Jazz Palma, que portarà com a novetat una desena d'activitats gratuïtes descentralitzades, amb l'objectiu de treure el festival al carrer i apropar el jazz al gran públic.

El tinent de batle de Cultura, Antoni Noguera, ha expressat «la voluntat de l'àrea d'acostar a la ciutadania la música jazz mitjançant activitats complementàries obertes a tothom i que surtin també fora del centre de la ciutat».

Dins del marc del festival, del 10 al 19 de febrer hi ha programats diversos actes entre els quals destaquen:

  • Umoja, un espectacle de contes, percussió i dansa per a tota la família que es podrà veure el matí del dia 11 de febrer a la Biblioteca Municipal Josep Maria Llompart. Victor Eguriase Uwagba mostra la tradició oral africana complint la seva funció: educar en valors, fent-nos veure la importància de la solidaritat, la convivència, la igualtat, la no-violència i el respecte cap al medi ambient.
  • Dos vermuts-jazz: un el diumenge 12 de febrer a la Plaça de Pere Garau i l'altre el 19 de febrer a la Plaça de Monsenyor Mairata de Son Sardina.
  • Un concert al Passatge de Joan XIII als Geranis en col·laboració amb el cicle de literatura 'Febrer Negre'.
  • La cercavila que recorrerà el centre de la ciutat el divendres dia 10 de febrer.
  • El concert de Monkey Doo amb Simfovents Palma, la banda municipal de música de Palma.

Les tendes de discos Espai Xocolat, Viniloteca i Maisvinilo regalaran als clients bosses i entrades del festival. També oferirà entrades dobles la biblioteca Josep Maria Llompart, on s'ha preparat una exposició bibliogràfica sobre aquest estil musical. A més, a través de la plataforma Apropacultura es poden sol·licitar entrades gratuïtes per a col·lectius vulnerables i entitats socials.

L'àrea de Cultura ha recordat que el festival havia caigut del cartell cultural palmesà durant 20 anys i que va reeixir a partir de la iniciativa encapçalada per Noguera. «El Festival Jazz Palma és una magnífica oportunitat per gaudir d'un cartell de primer ordre d'aquest estil musical a la nostra ciutat», ha celebrat el tinent de batle.

El concert inaugural que obrirà el cartell oficial del festival serà a càrrec de la trompetista, compositora i productora Yazz Ahmed, al Teatre Municipal Xesc Forteza el dia 10 de febrer a les 20 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.