algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

El projecte de Yolanda Díaz, Sumar, es presenta a Palma divendres

209213

Aquest divendres, 27 de gener, Yolanda Díaz aterra a Palma per a presentar el seu projecte: Sumar. Serà a partir de les 17.30 h a Trui Teatre i servirà per a «continuar avançant amb el procés d'escolta» que Díaz porta en marxa arreu de l'Estat.

Sumar es tracta d'una iniciativa per a impulsar el procés d'escolta que du Yolanda Díaz a recórrer tot l'Estat espanyol. «Es tracta d'escoltar, dialogar i construir juntes un projecte ciutadà per a la propera dècada», remarquen. Per a Díaz, «podem ser un país amb treball decent i més igualtat, líder en una transició ecològica justa i avantguarda feminista i del conjunt de drets i llibertats. Podem ser un país del qual estar-ne orgullosos».

Díaz és militant del Partit Comunista d'Espanya i membre d'Unidas Podemos, va ser també afiliada i líder d'Esquerda Unida. Actuament és ministra de Treball i Economia Social del govern d'Espanya des de gener de 2020 i vicepresidenta del Govern espanyol des de març de 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa dervers d'un any
Un altre partit sucursalista a les Illes. Fins quan els votants balears triaran aquestes opcions?. Si tens una sensibilitat socialista i ets d'aquí has de votar opcions d'aquí. No trobareu cap partit sucursalista, per molt socialista que es presenti, que defensi la nostra terra i la nostra llengua. Hauria de ser evident per a tothom.
Valoració:0menosmas
Per lo pitjor, fa dervers d'un any
Comunisme = sa pitjor lacra de tots est sigles. Mils i mils de morts a tot el mon per aquesta maldita gent.
Valoració:-3menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
comunista de carnet del PCE, partido criminal con las manos manchadas de sangre, como todo el comunismo internacional, responsable de los mayores crímenes de la historia. Esta todo dicho.
Valoració:-4menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
Todo lo que sea dividir a las izquierdas es bueno. No hay mamellas para tantos. Mejor. ¿Qué es lo que va a sumar si no hay ni números en el papel?. Gallega, comunista, de Podemos etc. etc.
Buen curriculum…. para quedarse en casita.
Valoració:-3menosmas
Per Fracàs, fa dervers d'un any
Més valdria que s'afiliàs directament al PSOE en comptes de fer tanta comèdia. Aquesta dona és la demostració evident del fracàs de Podemos i de la seva pròpia deriva personal.
Valoració:-3menosmas
Per J.Buades, fa dervers d'un any
Sí, sumar.. para pedir dinero. Ahora, para informar a los suscritos de esta presentación, ya tal...
En fin, otro proyecto que empieza cojo y que lo único que va a conseguir es dividir más a la izquierda.
No aprendemos!
Valoració:-1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
És molt bona però una ministra de Treball té reunions més importants pendents que amb el Papa. A més a més, en sortir va dir que no compartiria el contingut de l'entrevista, malgrat anar-hi amb avió oficial. Hi ha coses estranyes. Una esquerra que deixa José Antonio Primo de Rivera a un lloc privilegiat a l'antic Valle de los Caídos, que espia el catalanisme i li fa perdre el temps mentre hispanitza amb llatinoamericans els Països catalans, que té Armengol promuent la cançó en espanyol de Shakira, una morosa amb el tresor públic... La llengua catalana mor i fins i tot perd lloc al cementiri. Sembla que el règim del '78 és una dictadura homologada amb les democràcies i on els principals representants estan controlats i l'esquerra no hi existeix.
Valoració:2menosmas
Per El que jo pens, fa dervers d'un any
Podriem tenir una Yolanda Diaz a la balear, perque aquesta senyora és una molt bona política, que sap el que fa i que mira per la gent normal i no pel capitalistes.Però té el hàndicap de que és unionista i també amb ella, noltros continuaríem essent els fills bords d' Espanya.
Aixi i tot li desitjo molta sort, perque se tracta de sumar forces contra la extrema i la ultra dreta.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente