algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El bisbe de Mallorca, a diferència del rector de Manacor, crida a fomentar la concòrdia i «evitar crispació»

El «diàleg social» del bisbe davant el «quina puta gent» del rector de Manacor

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha defensat aquest divendres, en la seva homilia per la festivitat de Sant Sebastià, que «la cultura urbana ha de recuperar l'espai religiós que li correspon en virtut dels drets humans, sense imposicions, però també sense prejudicis ni exclusions».

En la seva homilia en la missa pel patró de Palma a la Seu, el bisbe s'ha mostrat conscient que «la fe no s'imposa, sinó que es proposa» amb «plena llibertat», reflexionant sobre «els desafiaments de les cultures urbanes». Així, ha cridat els cristians a fer de la ciutat «un espai de convivència que afavoreixi i fomenti el diàleg familiar, institucional i social, amb l'esforç d'evitar crispació».

El to del bisbe difereix molt de l'utilitzat pel rector de Manacor referent a la missa de Completes de Sant Antoni. En un comunicat molt dur, criticava que s'hagués linxat diverses persones del poble davant la impossibilitat de qualcuns d'assistir a la missa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per esteeee, fa dervers d'un any
¿Y cuales son las ideas del Papa argentino?
Uno que no entiende de estas cosas, supone que son las mismas de siempre desde hace dos o tres mil años.
Valoració:-2menosmas
Per Hi ha de tot, fa dervers d'un any
No crec que el mossèn manacorí caigui massa bé, al bisbe Taltavull, que té unes idees properes a les del Papa Francesc.
Però als capellans i als metges, com que no basten els que hi ha en actiu, se'ls aguanten grolleries, que no s'aguantarien a altres professionals que no ho fossin els de la salut del cos o de les ànimes.
Valoració:11menosmas
Per Capellans, fa dervers d'un any
És cert que el rector de Manacor va fer llarg, però el bisbe no pot donar lliçons. Va ser ell qui es vacunar abans d'hora contra la covid, segons els diaris, passant primer que les monges, fins i tot. Amb tot, no hauríem de donar publicitat a les curolles que tenen els capellans. No representen gairebé ningu. Ningú no en fa cas de tant desprestigiada que està l'església catòlica.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente