algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

La Revetla de Sant Sebastià torna a celebrar-se amb força i acull més de 40.000 persones

Més de 40.000 persones varen gaudir aquest dijous dels concerts del programa oficial de la Revetla de Sant Sebastià 2023 que es feren a cinc places de ciutat (plaça de Cort, plaça Major, plaça de l'Olivar, plaça de la Reina i plaça del Rei Joan Carles I) i en els quals participaren una quinzena d'artistes. La participació de la ciutadania va ser major atès que es celebraven a diferents llocs revetles alternatives. És un dels anys en què la Revetla ha congregat més espectadors.

En total, segons càlculs de la Policia local i de l’area de Participació Ciutadana, la plaça que va congregar més espectadors va ser la de Joan Carles I amb una participació de més de 15.000 persones. L’artista Amaia va ser qui va reunir a més públic amb 11.000 espectadors. Bilo i La La Love You ajuntaren a 5.500 persones.

La segona plaça amb més assistents fou la plaça de la Reina, que va congregar a més de 10.000 persones. Paula Cendejas i Ana Tijoux varen arreplegar a més de 5.500 espectadors. Mentre que Marc Seguí va va comptar amb 6.000 espectadors.

La plaça de Cort tingué una participació de més de 5.000 espectadors i una mitja de 3.000 persones amb les actuacions de Mikel Erentxun i Gramophone Allstar Big Band.

Durant l'encesa la plaça Major es varen superar els 3.000 assistents, destaca l'augment de públic en el moment de l'encesa del Fogueró. Xifres similars d’assistència a la mateixa plaça Major amb els concerts de Sedaç, Ballugall i Cris Juanico.

Per últim, la plaça de l’Olivar va congregar més de 2.000 persones amb Jane Yo, Nita i Doctor Prats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.