algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 12.82°
19°

Palma XXI presenta 'La ciutat en transició'

208925

A un acte a la Biblioteca de Cort, l'associació Palma XXI presenta aquest dimecres, 18 de gener, a les 19 h el seu Anuari de Palma. Aquest és el tercer any que l'entitat recull a una publicació, amb el títol 'La ciutat en transició', els principals esdeveniments relacionats amb Palma durant 2022.

A través de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació i l'anàlisi de l'entitat, el llibre recull els canvis i propostes urbanístiques, els fets relacionats amb l'evolució econòmica, les iniciatives (des de l'Ajuntament i les entitats) ambientals i ecologistes i els esdeveniments socials i culturals que han marcat la vida de la ciutat durant 2022.

El nou Pla General d'Ordenació Urbana i de Mobilitat Sostenible, la inauguració de l'eix cívic de Nuredduna i el bosc urbà de la Riera, el començament de les obres al passeig marítim o al parc de la mar, els projectes del Trambadia, els problemes per accedir a habitatge, les desigualtats socials, les dificultats del petit comerç i l'impacte del turisme i la gentrificació sobre la ciutat i les mobilitzacions ciutadanes són alguns dels temes que es recullen i analitzen a 'La ciutat en transició'. A cada secció també s'inclouen articles que aprofundeixen i analitzen les principals fites de l'any que acaba de concloure, des d'una perspectiva crítica.

A l'acte intervendran Cristina Llorente, arquitecta i presidenta de Palma XXI: transició social, Maria Gómez, arquitecta i membre de la junta de Palma XXI: transició urbanística, Jaume Garau, psicòleg i vicepresident de Palma XXI: transició econòmica, Lluïsa Dubon, doctora en Antropologia i membre de la junta de Palma XXI: transició ecològica i de mobilitat.

S'entregarà un exemplar de l'Anuari a les persones assistents a la presentació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.