algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Cort organitza una formació amb Carlos Moreno, màxim teòric internacional del concepte de la ciutat dels 15 minuts

208731

L'Ajuntament de Palma ha organitzat una una formació a càrrec del professor de la Sorbona, Carlos Moreno, màxim teòric internacional del concepte de la ciutat del 15 minuts, i que se celebrarà al Casal Balaguer, divendres, 13 de gener, a les 12 hores amb el títol: 'La integración de la ciudad de los 15 minutos en las políticas urbanas'.

El mateix divendres, Moreno també participarà a una conferencia amb el títol 'La revolución de la proximidad. Ciudad de la proximidad, territorios de 30 minutos'. Concretament, serà a les 18 h a la sala d’actes del Col·legi Oficial d'Arquitectes Illes Balears (COAIB). Aquesta conferència també es podrà seguir mitjançant retransmissió en directe.

Moreno és un investigador de renom internacional reconegut amb l’Ordre de la Legió d’Honor de França entre d’altres distincions. Nascut a Colòmbia i radicat a França des de fa 40 anys, és actualment professor associat a la Universitat de Sorbona on és el director científic de la càtedra Emprenedoria-Territori-Innovació.

Les contribucions de Carlos Moreno són valorades internacionalment per la seva originalitat i incorporades a múltiples projectes de governança local i transformacions urbanes a França i a escala mundial. El seu concepte de la 'ciutat dels 15 minuts / territori de la mitja hora', nascut a París, ha fet la volta al món.

Els seus treballs tenen com a objectiu promoure la transformació del nostre estil de vida i els espais urbans, i oferir solucions als grans desafiaments de les ciutats, metròpolis i territoris durant el segle XXI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.