nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

S'obren les inscripcions per a Zona Restringida amb Marala i Samantha Hudson

El grup Marala encetarà aquest dissabte, 14 de gener, l'activitat Zona Restringida, que s'emmarca en el programa de festes de Sant Sebastià 2023 de Palma i que es durà a terme els pròxims dies 14 i 22 de gener.

Zona Restringida és una proposta d'espectacles que es desenvolupen a zones no convencionals. De fet, la ubicació es manté en secret fins el darrer moment. Zona Restringida enguany tendrà la música com a protagonista d'aquestes propostes, amb les artistes Marala i Samantha Hudson.

El grup Marala presentarà el seu segon treball, 'Jota de morir'. Les seves tres integrants, Selma, Clara i Sandra, tenen un compromís amb la tradició com a nova forma d'innovació, i un lligam perpetu amb totes les veus femenines que les han precedides.

El punt de trobada per a aquest esdeveniment serà el carrer d'Eusebi Estada, devora l'estació del tren de Sóller a les 19.30 h. Des d'allà es traslladarà el públic a la ubicació.

La següent setmana, dissabte 22 a les 19 h, Samantha Hudson serà la protagonista amb el seu espectacle 'Liquidación total port cierre'. El punt de trobada serà el mateix.

Es tracta d'una activitat gratuïta, però amb aforament limitat, per la qual cosa cal inscriure's a la web de l'Ajuntament www.palma.cat. Les inscripcions per Zona Restringida es podran fer a partir d'aquest dijous, 12 de gener, a les 12.30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.