cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Consultau aquí tota la programació de les festes de Sant Sebastià 2023 a Palma

El batle de Palma, Jose Hila, i la regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, han presentat aquest dimecres el programa de festes de Sant Sebastià 2023 que arrencarà aquest pròxim dissabte, 14 de gener, amb el tradicional sus a les festes a la plaça de Cort. Felip Munar serà enguany el mestre de cerimònies d’una activitat que comptarà amb gloses a càrrec de quatre dones glosadores de l’Associació de Glosadors de Mallorca.

Entre les novetats anunciades es troben els noms dels artistes que actuaran a la Revetla i que encara no s'havien donat a conèixer: es tracta de la cantant Amaia i del grup La La Love you, que actuaran a la plaça del Rei Joan Carles I juntament amb el grup guanyador del Pop Rock 2022, Bilo.

Pel que fa a la plaça de la Reina, el cartell musical estarà format per Paula Cendejas i Ana Tijoux, a més de l'actuació del mallorquí Marc Seguí.

A la plaça de l'Olivar la novetat arriba de la mà del grup Nita i en aquest escenari també actuaran Doctor Prats i el segon classificat del concurs Pop Rock 2022, Jane Yo.

La plaça Major, com ja s'havia anunciat, tornarà a esdevenir un espai reservat per a la música més tradicional amb Cris Juanico, Ballugall i Sedaç. L’actuació infantil de 2 Princeses Barbudes donara el sus a la festa.

L'escenari de la plaça de Cort acollirà l'actuació de Mikel Erentxun i The Gramophons Allstars Big Band.

A banda de les actuacions musicals de la Revetla, 19 de gener, hi haurà dues dates més importants: els dies 21 i 28 d’aquest mes. El dissabte 21 de gener la plaça Joan Carles I acollirà el concert de Zahara i allà mateix actuarà també el tercer classificat del concurs Pop Rock 2022, Marc Mas. El tancament musical de festes el farà el grup mallorquí Antònia Font que actuarà el dissabte 28 de gener al recinte de Son Fusteret. Això implica un canvi d’ubicació respecte a la que es va anunciar inicialment, que era el parc de Sa Riera. Davant la previsió d’assistència multitudinària de públic, el consistori considera que és més adient celebrar el concert a aquest espai que té un aforament de dues mil persones més i que disposa de millors condicions de seguretat i de mobilitat.

A més, el programa inclou més d’una trentena de propostes de caràcter lúdic, cultural i esportiu, algunes d'elles tornen després d'aquests anys de pausa per mor de les restriccions sanitàries de la pandèmia.

Podeu consultar el programa complet aquí:

Programació festes Sant Sebastià Palma 2023 by Redacció Ona on Scribd

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa dervers d'un any
Quin avorriment! No hi ha ni un sol acte per a persones cultes.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente