muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

[VÍDEO] Fulgencio Coll (Vox) exhibeix la seva ignorància i incultura: «Antònia Font canta 'només' en català i no són coneguts»

El general de l'exèrcit espanyol ficat a polític i portaveu a l'Ajuntament de Palma de l'organització neofeixista Vox, Fulgencio Coll, ha exhibit públicament, una vegada més, la seva ignorància i manca de cultura. En aquesta ocasió, l'inculte militar ha vessat la seva ignorància en un vídeo en el qual afirma que Antònia Font, el grup amb més projecció de tota la història de les Balears, és “a penes conegut».

D'altra banda, el portaveu de la formació extremista intenta apuntar-se a la demagògia incitada per alguns mitjans de comunicació, que considera que pagar el catxet corresponent a un grup que «només canta en català» és excessiu.

El seu grup, igual que els mitjans de comunicació que han promogut la campanya contra la contractació d'Antònia Font, consideren que és millor que els doblers vagin a formacions musicals de fora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xaume, fa dervers d'un any
Que son 340.000 € comparats amb sa dinerada que tuda s'exercit espanyol? I d'això no en diu res es voxero aquest......
Valoració:11menosmas
Per Lluis Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
A dia d'avui "SÓLO" no és espanyol de la R.A.E. Crec que a Mèxic l'accepten amb accent. Per ventura el general pensava amb mariachis. Fora bromes esper que el concert d'Antònia Font sigui el punt i final de megaconcerts a Mallorca. Millor petits concerts a locals insonoritzats. Per una illa més sostenible.
Valoració:5menosmas
Per Pere Joan Tous, fa dervers d'un any
I aquest senyor era general espanyol. Deu hi val! Cert és també, però, que avui fa pena i ràbia, aquest homenet simpatizant de Trump i Bolsonaro...
Valoració:9menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
El Sr Coll ha caído en su propia trampa; mejor si hubiese dejado las lenguas en su lugar descanso y se hubiese limitado a denunciar que 340.000 euros que presuntamente son más, cuando hay personas que mal viven en la calle, es un disparate de Hilla y demás compañeros de viaje.
Hila que te vote txapote
Valoració:-2menosmas
Per Mateu, fa dervers d'un any
Tot Déu a votar partits com la cup o ERC, ànim i endavant!
Valoració:15menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
Idò ja em perdonareu, però jo també trob que gastar-se 341.000 euros en un concert és per fer-s'ho mirar, per molt que a mi m'agradi Antònia Font.
Valoració:-3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
" s'ejerçit "

Tócate los bemoles, Mari Loles.
Valoració:-9menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Una perla falsa de la màfia ! Arruix !
Valoració:14menosmas
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Crec que si en Fulgencio San Simón ( res de Coll ) i en Korke Kampos fessin un dueto cantant amb anglès de Castella sirien l'òstia= ignorants de lo nostre, de aquí, que no és una escala en cuatre sobressadas penjades, ves a s'ejerçit entre molts no faras es ridícul.
Valoració:17menosmas
Per Taxan Ximpum, fa dervers d'un any
Només pot apreciar marxes militars, d'aquestes que fan "taxan, taxin ximpum, patapam".
I és que tots saben aquella dita de que " les lleis militars son a les lleis, el que la musica militar és a la musica" .
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente