algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Sus a una nova edició de Barridiades de l'Ajuntament de Palma

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) arrenca aquest dissabte a la barriada de Verge de Lluc una nova edició de Barridiades, un programa gratuït que pretén dinamitzar els barris a través de l'esport.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, l'IME organitza una nova edició de Barridiades, amb una nova proposta de 12 jornades que es duran a terme tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores en diferents barris de la ciutat. Aquest programa lúdic esportiu és completament gratuït i començarà aquest dissabte a la plaça de l'Església de Verge de Lluc.

Per a aquesta edició, el programa es presenta amb una nova imatge, de l'artista Antonio Fernández Coca, que representa una fusió de les activitats dirigides al públic infantil, que inclouen esports com a bàsquet, tenis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs o cotxes de pedals.

Els participants en aquesta nova edició de Barridiades rebran, a més, un diploma esportiu personalitzat i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

El projecte Barridiades pretén dinamitzar els barris a través de l'esport i fomentar valors com «l'esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables». Per a aconseguir aquests objectius l'IME proposa 12 jornades per al primer trimestre de l'any.

El mes de gener tindran lloc en les següents dates i barris: el dia 7 a Verge de Lluc, el dia 14 a Camp Redó, el dia 21 a Can Capes i el dia 28 al Coll d'en Rabassa.

Per al mes de febrer s'han programat també quatre sessions: el dia 4 a es Fortí, el dia 11 a es Pil·larí, el dia 18 al Rafal Nou i una altra el 25 a Sindicat.

Finalment, durant el mes de març, Barridiades dinamitzarà: el dia 4 el Terreno, l'11 el Viver, el 18 la Indioteria, i finalitzarà el seu recorregut trimestral el dia 25 a la Soledat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.