nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

PACMA i Progreso en Verde convoquen una concentració de rebuig a l'exclusió dels cans de caça i guarda de la Llei de Protecció Animal

208393

El partit animalista PACMA i el partit Progreso en Verde han convocat una concentració per aquest pròxim diumenge, 8 de gener, a Palma per demanar al Partit Socialista i a Unides Podem que incloguin els cans de caça, guarda i d'activitats específiques al text final de la Llei de Protecció Animal.

"És lamentable l'exclusió de tants animals d'una Llei que podia haver estat històrica i protegir a la majoria. Pesa més acontentar a certs sectors de la societat (caçadors, taurins, delfinaris...), que defensar de veritat als animals", ha assegurat Guillermo Amengual, president de Progreso en Verde.

La protesta, que tendrà lloc a les 12 hores al Passeig del Born, davant de la Plaça de la Reina, serà simultània a un total de 27 ciutats sota el lema '#NingúnPerroFueraDeLaLey'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hi aniré, fa dervers d'un any
S'hauria de modificar la llei i incloure a totes les races de cans. Perque dissortadament, els cans de caça i els de carreres son els que pateixen més maltractaments i abusos per part dels seus amos.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente