algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Tots els viatges amb autobusos de l'EMT són gratuïts a partir d'aquest diumenge per als qui tenguin Targeta Ciutadana

Els viatges amb l'EMT Palma són gratuïts a partir d'aquest mateix diumenge, dia 1 de gener de 2023, per a totes aquelles persones que disposin de la targeta ciutadana en vigor.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en nota de premsa, aquest diumenge entra en vigor la gratuïtat de l'EMT Palma per a totes les persones residents a les Balears. Aquesta mesura, que forma part de l'escut social dissenyat conjuntament amb el Govern, té com a fi donar resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra d'Ucraïna que ha provocat un marc de major inflació.

Des de l'EMT Palma han remarcat que per a accedir a la gratuïtat cal ser titular de la targeta ciutadana i tenir-la actualitzada. En aquest sentit, han emplaçat a la ciutadania a comprovar la caducitat del seu perfil en el portal web de la Targeta Ciutadana. I, han recordat que els perfils caducats no permeten gaudir de la gratuïtat.

Per aclarir dubtes sobre l'entrada en vigor de la gratuïtat, l'EMT Palma ha editat un decàleg de preguntes freqüents que està penjat en la web de l'EMT Palma i s'anirà difonent per diferents canals.

Entre altres qüestions el decàleg recorda que la gratuïtat inclou totes les línies, fins i tot les de tarifació especial com són el port i l'Aeroport i la M1 del Metro, que també serà gratuïta amb la targeta ciutadana, amb els mateixos perfils acceptats fins ara.

El decàleg recorda així mateix que el saldo moneder de les targetes no caduca i que roman a la targeta ciutadana de manera indefinida.

La targeta ciutadana està disponible per a totes les persones residents a Palma i per a tots aquells residents en altres Ajuntaments amb un conveni vigent.

En cas de dubtes es pot consultar en les oficines de l'EMT demanant cita prèvia en la web, així com en les OACS de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que ho diguin així com és, fa dervers d'un any
Llàstima que hagin llevat línies i no es pugui accedir al PAC. Ni pagant!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente