nubes dispersas
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

Concentració i encesa d'espelmes a Cort el dia de Nadal en suport al poble sahrauí

L'Associació d'Amics del Poble Saharaui de les Illes Balears ha convocat per dia 25 de desembre a les 20h a Plaça de Cort (Palma) una concentració i encesa d'espelmes en suport al poble saharaui. L'acte compta, segon indica el cartell de la convocatòria, amb la col·laboració de la Direcció General de Cooperació de la Consellera d'Afers Socials de les Illes Balears.

La concentració té com a propòsit retre un homenatge als «presos polítics i desapareguts sahraurís» i reclamar «la llibertat del Sàhara Occidental». El context en què s'emmarca aquest acte és especialment delicat, en comparació amb els celebrats anteriorment, degut als canvis en la postura espanyola respecte l'estatus polític d'un territori que Marroc du gairebé mig segle reclament com a propi i ocupant militarment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa dervers d'un any
I al català, que no el deixen votar, no?
Només als estrangers, és clar!
Valoració:2menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
Y un tal Pedro (en algunas partes le llaman Perro), haciendo manitas con este rey poco recomendable y además separándose de Argelia con todo lo que nos va. A nosotros y al pueblo saharaui.
Valoració:0menosmas
Per Increïble, fa dervers d'un any
Encesa d´espelmes!
Idò ja tenim la Seu plena d´ous!
Heu quedat tranquils? Heu fet el que toca?
Valoració:-1menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
es una verguenza que Psoe y podemos hayan engañado de esta forma a los saharauis y a los españoles. son unos autenticos fachas
Valoració:2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Esa es una causa perdida hace tiempo. No se puede continuar engañando a esa pobre gente con falsas ilusiones ni campañas solo destinadas a alimentar a ONGS de cuatro amiguetes subencionados.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente