muy nuboso
  • Màx:
  • Mín:

Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears celebra aquesta setmana el dia internacional del voluntariat

Estan previstes accions per promoure i donar a conèixer el voluntariat a les Illes Balears

La Plataforma pel Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB), una organització sense ànim de lucre que aglutina una cinquantena d'entitats i més de 9000 persones voluntàries, celebrarà aquests dies diversos actes amb motiu del dia internacional del voluntariat, dia 5 de desembre. L'entitat es vol sumar a aquest reconeixement a les persones i entitats de voluntariat amb accions i actes que donin a conèixer el voluntariat arreu de les illes.

Divendres dia 2 a les 17 hores a la Sala d'Actes de la Misericòrdia de Palma es presentaran els principals resultats d'un estudi del voluntariat realitzat a les Illes Balears i a la resta d’Espanya i, posteriorment, tendrà lloc una taula rodona en què diferents persones sobre la realitat del voluntariat. Dilluns dia 5 a les 10 hores tendrà lloc, a l'Espai d’Entitats Isabel Rosselló i Girart de Palma, la presentació a la premsa d'un estudi sobre el perfil del voluntariat a les Illes Balears el 2022.

A més, estan previstes dues campanyes de promoció del voluntariat. La campanya “Suma’t al Voluntariat, Multiplica la Solidaritat” crida a fer-se un vídeo o fotografies amb el material facilitat a la web de la PLAVIB o a les activitats on participarà. Per la seva banda, tendrà lloc el llançament dels vídeos Diàlegs del Voluntariat, en què persones lligades al voluntariat reflexionen sobre les raons i el moment en què es troben el voluntariat, les persones i les organitzacions que el duen a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.