algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament de Palma ret homenatge a les Kellys i posa el seu nom a un parc de la ciutat

Aquest dijous 1r de desembre s’ha celebrat l’acte de col·locació d’una placa que rebateja amb el nom de ‘Parc de les Kellys’ l’antic parc de la Platja de Palma. A la cerimònia de rebateig hi han assistit el batle de Palma, José Hila, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i Sara del Mar, presidenta de l’associació Kellys Unión Baleares així com altres representants de la seva junta directiva.

També ha estat present a l’acte Aina Bausà, directora del Casal Solleric, en el qual el dia 16 de setembre del 2021 es va inaugurar l’exposició ‘Exposades però invisibles. Afectes i aliances entorn de l’art’, de Laura Marte i les Kellys, una iniciativa que agafava els malestars derivats de jornades laborals esgotadores per estimular el pensament crític entorn les cures. Aquesta iniciativa ha inspirat, segons Noguera, el canvi de nom, ja que una de les peces que formava part de l’exhibició era una placa amb el nom de Les Kellys, exactament igual que les que l’Ajuntament de Palma utilitza en els seus carrers.

El darrer 3 d’octubre, representants del sector de les cambreres de pis van reunir-se amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, acompanyat de Francina Armengol a l’Hotel Melià Palma Bay, per reclamar la dignificació de les seves condicions laborals: jubilació anticipada i reconeixement de les malalties professionals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.