algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Cadena d'actes de solidaritat amb la professora de La Salle i contra les amenaces dels violents

Diversos centres educatius d'arreu de Mallorca celebren actes i concentracions en mostra de suport i solidaritat al claustre de professorat de La Salle i a la professora que recentment ha rebut amenaces per part de sectors violents de l'ultranacionalisme espanyol. La comunitat educativa se suma, així, a les mostres de suport que diversos càrrecs polítics, institucions públiques i entitats han ofert públicament els darrers dies.

Entre els centres que ha mostrat suport s'hi troben l'IES Medina Mayurqa, de Palma, l'IES Felanitx i l'IES Guillem Colom Casasnoves, de Sóller, i l’IES Llucmajor. A més, diversos professors de la filologia catalana i de d'altres estudis de la Universitat de les Illes Balears, com Nicolau Dols o Gabriel Bibiloni, han expressat també la seva solidaritat públicament per les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Visca Catalunya lliure!, fa dervers d'un any
Hi ha més de 3.000 (tres mil) patriotes represaliats.
Valoració:2menosmas
Per Pregunto, fa dervers d'un any
Sr. Hi ha llaços grocs a l´escola?
Valoració:1menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
! Visca la terra ! Visca la llengua ! Visca les Illes Balears ! I els PPCC, fora la xusma forastera que no es vol integrar en la nostra manera de viure, nosaltres estimem la convivència i no aguantam que venguin de fora a dir-nos que hem de fer i com ho hem de fer, Castella està buida que esperau per anar a omplir-le.
Valoració:13menosmas
Per Anastasi, fa dervers d'un any
Altre gall ens cantería si tinguéssin aquestas reaccions a totes las tierras Catalanes.Visca la Terra !!!!!!!
Valoració:9menosmas
Per Catalunya sencera, fa dervers d'un any
L'única bandera nacional legítima al nostre país (de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer) és la de les quatre faixes vermelles en fons groc i mai les banderes dels estats imperialistes (Regne d'Espanya, República francesa i República italiana) que ocupen el territori nostre.
Valoració:14menosmas
Per Sr, fa dervers d'un any
fora també llaços grocs
Valoració:-33menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Solidaritat entre els docents, aquesta és la veritable forma d´actuar.
Visca els Països Catalans lliures del pancastellanisme invasor !
Valoració:16menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Això m'agrada tots units fent pinya, costa als mallorquins de pronunciar-se, però devant de aquesta indignitat de la Espanya rància i prepotent hem despertat, perque el problema ja no és aquí només, la prensa adicta al "régimen" fa de les seus cada día a tots els nivells donant benzina a Vox i PP
que aprofiten ses mogudas per jugar el seu partit
Tot val mentides, manipulacions calumnias etc.
La dignitat que ha mostrat aquesta professora vos hauria de fer empagueir de vergonya, és clar que per això fa falta tenir-ne.
Salut tenguem per poder viure a ca'nostra com volem i no com volen certs grups de Bordos.
Valoració:15menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Gràcies per l'article, el meu suport a la docent. És evident que és un moviment polític per part de l'extrema dreta i dreta que veu que s'apropen les eleccions municipals i autonòmiques i les enquestes no deuen esser del seu gust, el pacte manté opcions, i quina és la manera de la dreta d'aconseguir vots? doncs la de sempre, atiar l'odi cap al català. Amb quina facilitat molta gent assumeix i dedueix l'odi dels altres quan interessa o segons els seus interessos.

És molt fàcil i gratuit decidir com si fossim jutges segons els nostres gustos i interessos els sentiments dels altres agafant-se a qualsevol fet/acció/moviment etc sino que li diguin a messi que a ja està amenaçat per un boxejador mexicà per pressumptament haver trepitjat una camiseta de l'equip mexicà o al noi de Galicia que varen apallissar fins a matar-lo (probablement gent d'extrema dreta) només perque es pensava que gravava amb el mobil, quan feia un videotrucada.
Valoració:11menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
....continuant. deia que vos importa un ble el que facin o reivindiquin els mestres i sols cerqueu que les vos guardin. Les escoles no son guarderies. Penseu-hi si torna a passar res semblant. Reforceu i doneu suport als mestres sempre que pugueu. Sols volen el millor per els infants.
Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente