nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

L’OCB dona suport a l’equip educatiu de La Salle i rebutja la incitació a l’odi dels sectors d’ultradreta

L'Obra Cultural Balear s'ha pronunciat en defensa de l'equip educatiu de La Salle de Palma davant les reiterades amenaces, intimidacions i provocacions que sectors de la ultradreta han perpetrat contra una professora de La Salle per «cessar un comportament inadequat a l'aula». Al comunicat, l'OCB expressa el seu rebuig a la intolerància i al fanatisme, així com una defensa ferma de la convivència als centres educatius i de la cohesió social del país.

El president de l'OCB, Joan Miralles, ha explicat a Twitter que ha parlat amb la professora afectada, Margalida Cunill, i què malgrat que agraeix les mostres de suport rebudes, ha manifestat que té por. Per aquest motiu, Miralles considera que «és necessari que fiscalia actuï d'urgència i amb contundència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Tot el meu suport, per ella i molts d'altres que reben repressió encuberta .
El dia que va néixer Vox dins la política, un mal molt gran va rebre l'Espanya democràtica, perquè "ells" se troben dins la seva salsa, és hora que se posi remei o caminam cap a un cataclisme de la convivència cívica, jo prec per les Illes Balears a Madriz que fassin el que vulguin.
Dignitat i vergonya són classes que han menester aquesta gent (xusma ).
Valoració:3menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Ben fet O.C.B. no podia ser d'altre manera
Valoració:9menosmas
Per Transcendir, fa dervers d'un any
Sort que el conflicte ha transcendit més enllà del centre perquè si no hagués estat així, la professora estaria més desemparada. Tanmateix és impossible que aquests conflictes no transcendeixin perquè la xarxa d'internet fa que aquests conflictes surin. El que molesta als polítics és que aquestes coses arribin al gran públic perquè els compromet més, sobretot si afecten a la llengua i a la nació. És per això que hi ha polítics que diuen el doi que la llengua no s' ha de polititzar o no ha de transcendir més enlà dels centres. La realitat és la que és i dels conflictes la gent n'ha d'estar informada. Gràcies al fet que ha transccendit l'OCB ha hagut de redactar el comunicat de premsa.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente