nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
15°

Detinguts dos menors a Palma per violar una al·lota i posteriorment penjar-ho a les xarxes

La Policia espanyola ha detingut a un menor d'edat per agredir sexualment a una al·lota, també menor de divuit anys, durant la celebració d'una festa a Palma, i a una altra menor per difondre la violació en xarxes socials a través d'un directe.

Segons ha informat la Policia en nota de premsa, la recerca es va iniciar arran de la denúncia interposada per la mare de la víctima, que va contar que la seva filla havia estat agredida sexualment i que va ser gravada amb un mòbil per una altra al·lota, que el va difondre en viu per xarxes.

Els fets van ocórrer durant la matinada del 16 d'octubre en un habitatge particular de Palma, on se celebrava una festa a la qual van acudir diversos menors. Un d'ells va acabar violant a la jove aprofitant que aquesta estava molt beguda, gairebé inconscient.

Suposadament, el menor va utilitzar la llanterna d'un telèfon per a facilitar l'enregistrament que estava fent l'ara detinguda, mentre el difonia simultàniament en directe pel compte del jove. A més, el vídeo es va anar passant a terceres persones.

Agents de la UFAM es van fer càrrec de la recerca, prenent declaracions i obtenint indicis que incriminaven als dos menors, l'al·lot que suposadament va agredir a la jove i l'altra al·lota que va gravar el moment i el va difondre.

Tots dos han estat arrestats com a presumptes autors d'un delicte de descobriment i revelació de secrets i, a més, el menor s'enfronta a un delicte d'agressió sexual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
I els pares, no en són responsables?
O també només serveixen per boixar?
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
La falta d'educació sexual dels joves, és rotundament una greu falta d'educació sexual dels pares. No pertany als mestres, ni a les escoles. És tant general la falta educació de la nostra societat actual a tots els nivells, que si no se comença per els pares, les escoles, poc, o res poden fer. Si un/a menor delinqueix , ELS PARES en són els corresponsables, i no se sent a dir que se les jutgi per aquests motius. Que veuen i senten a casa seva aquests jovent? Ni pobres, ni rics. Ni si tenen feina o estan a l'atur, cap excusa per inhibir-se de ser persones responsables. Ja ni ha prou!!!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente