algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

Fracàs i ridícul de la manifestació a favor de l'espanyol a Barcelona

Estrepitós fracàs de la manifestació espanyolista d'aquest diumenge a Barcelona.

Només 2.800persones segons la Guàrdia Urbana de Barcelona s'han aplegat aquest diumenge al Passeig Lluís Companys de la capital, convocades per una quinzena d'entitats i amb el suport del PP, Vox i el partit Ciudadanos.

Tot i que s'havien organitzat autobusos des de diferents punt d'Espanya i d'Euskal Herria, l'afluència a la manifestació ha estat menor que la d'un diumenge qualsevol a aquella zona de Barcelona.

Amb el lema 'Espanyol, llengua vehicular' i crits i pancartes contra la immersió lingüística, la manifestació ha reclamat que es faci un 25% de castellà a les escoles i instituts de Catalunya.

El recorregut s'ha fet entre l'Arc de Triomf i l'estació de França, i ha aplegat 2.800 persones, segons el càlcul de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per 2000, fa dervers d'un any
@Ara sí,: Els càlculs de la Guardia Urbana son igual de correctes com sempre.De totes maneres encara que els mutipliquis per 10 es una xifra molt baixa.
Valoració:1menosmas
Per Carles, fa dervers d'un any
Evidentment q de les dades de la guàrdia urbana no es pot fiar. Però si multipliquem per 3...no van arribar a 10.000 persones i venint del seu país ranci de merda
Valoració:3menosmas
Per Això, fa dervers d'un any
Només els ineptes que no tenen aptitud per aprendre la llengua d´on viuen protesten perqèen lloc de parlar ells la llengua del poble, volen que el poble parli la seva...
Fan un ridícul... demostrant lo torpes que són...
Valoració:12menosmas
Per Millor descartar-los i preocupar-se pels bons, fa dervers d'un any
A veure: Avui era a un centre de barriada per apuntar-me a una activitat, i he vist qie hi havia gent de llengua materna castellana que vol aprendre Català però que bé no els centres no ofereixen Català, o bé l'ofereix a unes hores en les que la majoria de la gent treballa i no pot assistir a classe.
Enlloc de mirar tant a aquests monstrencs que fan renou perque els paguen, valdria més preocupar-nos per la bona gent normal, que no aprèn la nostra llengua perque no pot.

Valoració:7menosmas
Per Així van aquí, i no passaran., fa dervers d'un any
Una mostra més que els odiadors, manipuladors, i discriminadors a Catalunya no tenen un predicament majoritari, ni molt menys.
La manifestació Fatxa/Franquista va fer honor al seu adn i va ser tota FUM, i amb una gran F, la F de FRACÀS.

Valoració:17menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
-Quin mal de ventre que tenen els de la Castilla dominant,...tant patí i no se na donen que el castellà
s´apren (en el països catalàns) encara que un no vulgui,..son una partida d´hipòcrites i si no que preguntin a tots els turistes espanyols i gent del Imserso que nos visiten si han tingut mai algún problema en parla castellà a la nostre terra.
Valoració:27menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Això demostra que els milions de catalans descendents i nascuts a l'antiga corona de Castella (tot l'Estat llevat dels regnes de Navarra i l'Aragó) potser no siguin independentistes, en la seva majoria, però tampoc no són beneits i no es deixen manipular per polítics que volen tocar la fibra sensible per fer-ne negoci. Es tracta d'una majoria silenciosa que té com a primera llengua complir amb la feina, treballar, i no pels "señoritos" de Castella, que han vist com fugien les ovelles i les volen recuperar mitjançant la llengua de Cervantes.
Valoració:35menosmas
Per No tenen vergonya !, fa dervers d'un any
Els feixistes es manifesta en completa minoria. Per més que voldrien manipular totes les xifres de participació. El castellà pels castellans d,Enya.
Barco forasters intolerants !
Valoració:32menosmas
Per Goriet, fa dervers d'un any
Na guapi no hi ha pogut assistir.
Valoració:23menosmas
Per Ha sigut una desfilada d'odiadors, fa dervers d'un any
Son uns desgraciats! I ara també ens han robat un argument i diuen que parlar en Català és robar-li la riquesa cultural a Espanya.
I què feia aquella dona argentina, amb els problemes greuíssims que hi ha al seu país, fent renou i protestant a Barcelona perquè no vol que a Catalunya se parla en Català i que ho fan per ofendrer-la a ella? I l'Abascal? Demanant un 155 permanent per la "Generalidad" i assegurant que s'ha de "someter" als catalanoparlants. I l'Arrimadas?, que també ha robat arguments i els utilitza malament. I que ha tractat a tots els catalanoparlants que parlam Català als Països Catalans de " colonizadores, anticuados" i un parell de coses lletges més.
Francament: Si fós el trenta u d'Octubrr, com a carnaval del Halloween no estaria malament, però si volen fer veure que estan oprimits i els surt tot l'odi que duen a díns, me pareix una vertadera xapusss.
Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente