algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Fracàs i ridícul de la manifestació a favor de l'espanyol a Barcelona

Estrepitós fracàs de la manifestació espanyolista d'aquest diumenge a Barcelona.

Només 2.800persones segons la Guàrdia Urbana de Barcelona s'han aplegat aquest diumenge al Passeig Lluís Companys de la capital, convocades per una quinzena d'entitats i amb el suport del PP, Vox i el partit Ciudadanos.

Tot i que s'havien organitzat autobusos des de diferents punt d'Espanya i d'Euskal Herria, l'afluència a la manifestació ha estat menor que la d'un diumenge qualsevol a aquella zona de Barcelona.

Amb el lema 'Espanyol, llengua vehicular' i crits i pancartes contra la immersió lingüística, la manifestació ha reclamat que es faci un 25% de castellà a les escoles i instituts de Catalunya.

El recorregut s'ha fet entre l'Arc de Triomf i l'estació de França, i ha aplegat 2.800 persones, segons el càlcul de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per 2000, fa mes de 2 anys
@Ara sí,: Els càlculs de la Guardia Urbana son igual de correctes com sempre.De totes maneres encara que els mutipliquis per 10 es una xifra molt baixa.
Valoració:1menosmas
Per Carles, fa mes de 2 anys
Evidentment q de les dades de la guàrdia urbana no es pot fiar. Però si multipliquem per 3...no van arribar a 10.000 persones i venint del seu país ranci de merda
Valoració:3menosmas
Per Això, fa mes de 2 anys
Només els ineptes que no tenen aptitud per aprendre la llengua d´on viuen protesten perqèen lloc de parlar ells la llengua del poble, volen que el poble parli la seva...
Fan un ridícul... demostrant lo torpes que són...
Valoració:12menosmas
Per Millor descartar-los i preocupar-se pels bons, fa mes de 2 anys
A veure: Avui era a un centre de barriada per apuntar-me a una activitat, i he vist qie hi havia gent de llengua materna castellana que vol aprendre Català però que bé no els centres no ofereixen Català, o bé l'ofereix a unes hores en les que la majoria de la gent treballa i no pot assistir a classe.
Enlloc de mirar tant a aquests monstrencs que fan renou perque els paguen, valdria més preocupar-nos per la bona gent normal, que no aprèn la nostra llengua perque no pot.

Valoració:7menosmas
Per Així van aquí, i no passaran., fa mes de 2 anys
Una mostra més que els odiadors, manipuladors, i discriminadors a Catalunya no tenen un predicament majoritari, ni molt menys.
La manifestació Fatxa/Franquista va fer honor al seu adn i va ser tota FUM, i amb una gran F, la F de FRACÀS.

Valoració:17menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys
-Quin mal de ventre que tenen els de la Castilla dominant,...tant patí i no se na donen que el castellà
s´apren (en el països catalàns) encara que un no vulgui,..son una partida d´hipòcrites i si no que preguntin a tots els turistes espanyols i gent del Imserso que nos visiten si han tingut mai algún problema en parla castellà a la nostre terra.
Valoració:27menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys
Això demostra que els milions de catalans descendents i nascuts a l'antiga corona de Castella (tot l'Estat llevat dels regnes de Navarra i l'Aragó) potser no siguin independentistes, en la seva majoria, però tampoc no són beneits i no es deixen manipular per polítics que volen tocar la fibra sensible per fer-ne negoci. Es tracta d'una majoria silenciosa que té com a primera llengua complir amb la feina, treballar, i no pels "señoritos" de Castella, que han vist com fugien les ovelles i les volen recuperar mitjançant la llengua de Cervantes.
Valoració:35menosmas
Per No tenen vergonya !, fa mes de 2 anys
Els feixistes es manifesta en completa minoria. Per més que voldrien manipular totes les xifres de participació. El castellà pels castellans d,Enya.
Barco forasters intolerants !
Valoració:32menosmas
Per Goriet, fa mes de 2 anys
Na guapi no hi ha pogut assistir.
Valoració:23menosmas
Per Ha sigut una desfilada d'odiadors, fa mes de 2 anys
Son uns desgraciats! I ara també ens han robat un argument i diuen que parlar en Català és robar-li la riquesa cultural a Espanya.
I què feia aquella dona argentina, amb els problemes greuíssims que hi ha al seu país, fent renou i protestant a Barcelona perquè no vol que a Catalunya se parla en Català i que ho fan per ofendrer-la a ella? I l'Abascal? Demanant un 155 permanent per la "Generalidad" i assegurant que s'ha de "someter" als catalanoparlants. I l'Arrimadas?, que també ha robat arguments i els utilitza malament. I que ha tractat a tots els catalanoparlants que parlam Català als Països Catalans de " colonizadores, anticuados" i un parell de coses lletges més.
Francament: Si fós el trenta u d'Octubrr, com a carnaval del Halloween no estaria malament, però si volen fer veure que estan oprimits i els surt tot l'odi que duen a díns, me pareix una vertadera xapusss.
Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente