algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Convoquen una concentració de rebuig a la celebració del correbou de Fornalutx

203361

Després de dos anys sense la celebració del correbou de Fornalutx, aquest tornarà a celebrar-se el proper mes de setembre. «Un pas enrere i un nou error dels partits que governen a Mallorca, que no han estat capaços de posar fi a una pràctica que avorreix milers de ciutadans», ha explicat Progreso en Verde.

Per això, han convocat una concentració per al proper dissabte, 3 de setembre, a les 18.30 hores al passeig del Born de Palma.

«És lamentable que continuen maltractant animals en festes populars per a la diversió d'uns quants. Fornalutx s'instal·la de nou a l'època de blanc i negre en celebrar les festes abusant d'un animal. Després de dos anys sense la seva celebració, era el moment de posar punt final al correbou de Fornalutx i avançar cap a una societat respectuosa amb els animals. És vergonyós que un Ajuntament avui dia continuï defensant la celebració de festejos on es maltracta els animals i una covardia majúscula per part de PSIB, MÉS, Podem i EUIB, que no han fet res per la seva abolició definitiva. I després van d'animalistes. A les eleccions del mes de maig vinent pagaran molt cara la seva covardia», declara Guillermo Amengual, president de Progreso en Verde.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per X, fa mes de 2 anys
@l de baix.
Aquella atrocitat es diu Toro de la Vega, i sembla que al 2022 encara el volen repetit. És una vera salvatjada!
Valoració:1menosmas
Per Jan Roelofsen, fa mes de 2 anys
Sigui molt bé aturar aquesta crueltat! Progreso en verde té raó!
Valoració:3menosmas
Per El putjor, fa mes de 2 anys
No vull el sofriment com a diversió, però record una festa que es feia a un poble de Castella en que cosien el brau a llançades fins a matar-lo. Això sí que era una salvatjada.
Per cert ignoro si encara es fa avui.
Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys
Divertir-se fent sofrir un animal, es cosa de males persones. Confio que aviat la gent amb seny de Fornalutx, pugui aturar aquesta festa cruel i tant poc edificant.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente