lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

ARCA demana «salvar» l'edifici de Blanquerna 20, de l'arquitecte Guillem Muntaner

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha demanat «salvar» l'edifici de Palma situat en el carrer Blanquerna, 20, de l'arquitecte Guillem Muntaner.

Segons ha explicat l'entitat en un comunicat, l'Ajuntament de Palma ha atorgat la llicència de demolició «sense atendre les successives demandes d'ARCA a favor de la seva preservació».

D'aquesta manera, han continuat, «s'amputaria una part de l'immoble i no hi hauria cap motiu perquè successivament es toma la resta, si els propietaris ho demanen».

Per «salvar» l'edifici, ARCA ha duit a terme dues iniciatives, com presentar un recurs administratiu a la concessió de llicència de demolició i un escrit a la Direcció General de Patrimoni del Consell per aconseguir que es pronunciïn sobre els valors d'aquest immoble.

«L'Eixample es va perdent per la falta d'un plantejament adequat», ja que «el nou PGOU no soluciona els problemes de pèrdua d'identitat i autenticitat», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin desastre, fa dervers d'un any
ARCA és la paladina dels nyarros arquitectònics i monumentals.
Com ja han dit aquí mateix, aquesta associació té zero credibilitat, després de defensar monuments feixistes, que per argumentar la seva defensa, la senyora portaveu va amollar un enfiloll de disbarats que mostraren la seva incultura sobre Història de l'Art.
Valoració:0menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
ARCA = 0 credibilitat (per mèrits propis, salvadors de feixines)
Valoració:2menosmas
Per Sollleric, fa dervers d'un any
Una monada...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente