algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'Ajuntament de Palma ofereix 16.935 euros per acció als copropietaris de l'Estadi Lluís Sitjar

202965

L'Ajuntament de Palma ha convidat aquest dimarts als copropietaris de l'Estadi Lluís Sitjar a vendre les seves accions per a reconvertir l'espai, afegir-lo a la xarxa d'equipaments municipals i ampliar la Falca Verda.

En un comunicat, el Consistori ha avançat que els copropietaris del Lluís Sitjar ja poden vendre les seves accions a l'Ajuntament de Palma, que es compromet a adquirir el 100 per cent dels 666 títols gràcies a una inversió de 11,2 milions d'euros. En concret s'invertiran 16.935 euros per acció.

D'aquesta manera, l'acord elaborat per l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat «compleix el compromís de fer una oferta pública per a resoldre una situació que es prolongava des de feia molts anys», segons ha detallat l'Ajuntament.

Així, les accions s'adquiriran «lliures de càrregues i gravàmens» i la compra es formalitzarà després de ratificar-ho la Junta de Govern quan els copropietaris venguin un mínim del 60 per cent, és a dir, 400 títols.

En aquest sentit, els accionistes interessats a vendre les seves accions han de comparèixer a la notaria designada de torn d'ofici, on hauran de presentar la documentació que acredita el títol de propietat i acceptar la valoració municipal.

Finalment, el Consistori ha detallat que la notaria seleccionada per als tràmits és la de Maria de la Mar Urbano, localitzada, en l'avinguda Alexandre Rosselló número 26, entresol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maciana, fa dervers d'un any
Som copropietària, de manera que supòs que l'anunci no va per mi, i a més no tenc cap interès a col·laborar amb un Ajuntament que em va tractar de lladre (Noguera i l'atiplat Hila dixit).
Valoració:-1menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Això vol dir que en tenen molts i que haurien de deixar de fer de repartidora perquè els contribuents no van tan polents com per fer concessions d´aquesta classe.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente