lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Obert el termini per a presentar-se a la nova borsa de conductors de l'EMT de Palma

Des d'aquesta setmana i fins al pròxim 24 d'agost, d'aquí a una setmana i mitja, està obert el termini perquè les persones interessades es presentin al procés selectiu de l'EMT Palma per a contractar nous conductors i conductores. Fins al moment, s'han registrat ja 48 sol·licituds per formar part d'aquesta nova borsa de treball.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquest procés de selecció, que s'aprovà al Consell d'Administració celebrat el mes de juliol, té per objectiu disposar d'una borsa de treball de caràcter temporal mitjançant un concurs de mèrits. Les persones aspirants han de ser professionals de trànsit i de conducció (Grup 4, conductor/a AU).

La borsa de feina de personal laboral establirà una pre relació d'aspirants amb els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat i inclourà una reserva d'un 40% de les places oferides han de ser cobertes per dones, d'acord amb el què estipula el Pla d'Igualtat de l'Ajuntament i l'article 43 de la Llei 11/2016 i tal com es va fer amb l'anterior borsí amb el qual s'han incorporat 140 conductors i conductores.

Increment de passatgers

Segons Cort, la contractació d'aquest nou grup de conductors i conductores de l'EMT té per objectiu poder cobrir l'increment de passatgers previst per aquests mesos de tardor, reforçant aquelles línies amb més demanda d'autobusos.

Els nous contractes de conductors i conductores seran temporals i, en un termini de tres anys, hauran de passar per un procés de consolidació. En aquest sentit, segons ha recalcat Cort, cal recordar que aquest mes de juliol es va completar la incorporació dels 140 nous xofers a l'EMT Palma a través del borsí de conductors i conductores que es va convocar l'any 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Imagino que no les solicitarán ningún nivel de catalán, verdad?.
Eh, MES?.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Una vegada més, l'Ajuntament de Palma sembla ser més previsor que el Govern Balear. En previsió d'un augment d'usuaris en el Transport Públic aquesta tardor, la EMT contracta més personal. A SFM encara no saben que han de fer per preparar-se per una possible allau de nous usuaris, que poden col·lapsar encara més el Transport Ferroviari.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente