algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Progreso en Verde denuncia que els conductors de les galeres de cavalls presten servei en alerta groga

Aquest dijous, 4 d'agost, malgrat estar decretada l'alerta groga a Palma per altes temperatures, Progreso en Verde ha tengut coneixement per avisos de la ciutadania, de com els conductors de les galeres «sortien sense cap problema, a explotar els cavalls».

«Condemnam que els cavalls prestin servei en alertes per altes temperatures. Que estigui publicada o no la seva entrada en vigor és això de menys, és un pur formalisme. El propi reglament ja diu que no s'obligarà els cavalls a realitzar un sobreesforç que posi en perill la seva salut. I segons els conductors de les galeres, els cavalls no presten servei quan fa molta calor, ja el veiem. A més avui hem pogut comprovar de nou com continuen portant a més passatgers del permès en localitzar a una galera amb 6 passatgers més el conductor.

Així, Progreso en verde lamenta la «nul·la implicació» de l'Ajuntament de Palma per a acabar amb el sofriment dels cavalls. «I encara algú creu que posaran fi a la tracció de sang en 2024?», es lamenta Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.