algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Son Santjoan, el tercer aeroport de l'Estat que més reclamacions registra aquest estiu

L'aeroport de Son Santjoan, a Palma, és el tercer aeroport de l'Estat que més reclamacions registra aquest estiu, amb un 5,1% de les queixes, segons dades de Reclamio.

El superen els aeroports tant d'Adolfo Suárez Madrid-Barajas com Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, amb un 39,1% i un 24,6% de les queixes respectivament.

La llista d'aeroports de l'Estat espanyol que registren major xifra de reclamacions aquest estiu la completen Màlaga (4,6%), Sevilla (3,5%), Menorca (3,2%), Eivissa (2,5%), Gran Canària (2,3%), Tenerife nord (2,3%), València (2,1%), Santiago de Compostel·la (1,9%), Alacant, (1,8%), Bilbao (1,2%) i altres (5,7%).

La plataforma assenyala que, a més de les vagues de personal i de les incidències organitzatives durant el mes de juny, al nombre de reclamacions també hi influeix el volum de passatgers que passen per cada aeròdrom.

D'acord amb xifres d'Aena, l'aeroport de Madrid va registrar 4,5 milions de passatgers, 4,1 milions el de Barcelona, ​​3,7 milions el de Palma, 1,9 milions al de Màlaga, 1,3 milions al d'Alacant i 1,2 milions al d'Eivissa.

En concret, les reclamacions inclouen tant les queixes motivades per retards i cancel·lacions de vols, com l'overbooking i la pèrdua o dany als equipatges. Així, al mes de juny, la causa que va generar més reclamacions a través de Reclamio va ser, en el 37,2% dels casos, un equipatge endarrerit o perdut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.