cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

[VÍDEO] Un cavall de galera es desploma a Palma i els usuaris es neguen a baixar de la galera

A través de les xarxes socials han denunciat que un cavall s'ha desplomat en el centre de Palma, a la plaça de les Tortugues, per aguantar temperatures de 40 graus. En el vídeo es pot veure com diversos vianants animen als usuaris a baixar de la galera i ells es neguen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Antoni I. Alomar Canyelles, fa dervers d'un any
Les alternatives hi són, per exemple a Viena. Els cavalls no tenen cap obligació de fer feina per als seus propietaris, com tampoc no en tenien els esclaus. Qui vulgui tenir animals, adquireix la responsabilitat de mantenir-los (com els pares han de mantenir els fills), no el dret d’explotar-los. L’esclavitud va ésser legal milers d’anys i això no la fa correcta. S’ha d’acabar fer negoci amb els animals, per a això tenim la tecnologia.
Valoració:0menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Mallorquin:Alguns per obligació som espanyols.A Ia l´escola ens explicaven el que els interessava,però saps, alguns no ens hem parat només en el que ens "van dir" es trist moolt trist que els que dieu que heu nascut aquí,menyspreeu la llengua i la cultura pròpia.Per molt que anessis a l´escola no vas aprendre res.
Valoració:0menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Pues te equivocas, muchacho.
Nunca he tenido que hacer las "américas".
Nunca he venido de ningún sitio. Mi primera luz la vi en Mallorca, concretamente a dos pasos de la plaza Cardenal Reig. Y no de padres "forasters". Tal como os gusta.
Te lo digo para que no te rompas la cabeza largando barbaridades.
Por cierto: invéntate un seudónimo y no tendrás que recurrir al de otro.
Valoració:-2menosmas
Per @ I tant, fa dervers d'un any
I tu deuries ser un d´aquests que en voler fer les amèriques, en no tenir doblers per un trajecte més llarg, et vares tenir de quedar a les Balears. Quina pena !
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Independientemente de lo que nos guste a cada uno de nosotros, al ser españoles no se les podía poner freno. Como si tú quisieras irte a vivir a Salamanca, a Cuenca o Sevilla, pongamos por caso.
Pero a los que son de mil sitios diferentes, si que se tendría que haberlos controlado y "pa" casita. Ahora, es prácticamente imposible y más cuando vemos que aquí viene el que quiere. Y se queda el tiempo que le da la gana.
Por cierto, muchacho. Incluso en la segunda mitad del siglo pasado había mallorquines que emigraban a "hacer las américas". No hablo de 500 años.
Valoració:-7menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
@@ La vermine

En realidad, todos los que hemos nacido aquí somos españoles por definición…
No pudiste ir a la escuela de pequeñito??

Qué pena…Animo, nunca es tarde para dejar atrás el analfabetismo
Valoració:-5menosmas
Per @ La vermine, fa dervers d'un any
I cal no oblidar que també, des de molts anys, també han desembarcat aquí molts espanyols que van haver d´emigrar perquè a la seva regió no podien menjar i, normalment, aquests tenien una cultura pobra. Potser ara, en certa forma, paguem les conseqüències d´aquells viatges desesperats, amb la descendència que es quedà aquí.
Valoració:6menosmas
Per Pere, fa dervers d'un any
Les illes valen en la mesura en que valen les seves particularitats, com la llengua catalana. Fan més mal els castellanoparlants que els turistes.
Valoració:9menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Vermine:
Creo que no te falta razón, quizá sea que no hay más cera que la que arde.
Si Mallorca, y las Baleares en su conjunto, "valiesen" el doble o el triple, lo que vendría sería muy diferente. Pero, ya se sabe: hemos optado por la cantidad y no por la calidad
Valoració:0menosmas
Per La vermine, fa dervers d'un any
Jo crec que els països europeus ens envien cap a aquí a la gent més curta i més selvatge dels seus països, per llevar-la de la vista dels seus turistes i tenir ells una bona imatge.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente