nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Cort planteja a Educació que els col·legis públics de Palma tenguin aire condicionat

L'Ajuntament de Palma ha plantejat a la Conselleria d'Educació i Formació Professional la seva aposta per la climatització a les escoles públiques perquè així comptin amb aire condicionat.

En declaracions durant una visita a les obres del CEIP del Coll d'en Rabassa, la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat de Cort, Angélica Pastor, ha explicat aquest dijous que l'objectiu és que totes les escoles tenguin millores a les instal·lacions ia la climatització.

Per part seva, el batle de Palma, José Hila, ha informat que l'Ajuntament destinarà un total de 370.000 euros per a la millora de 34 col·legis públics durant aquest estiu.

Hila ha explicat que són obres de millora i manteniment. «Qualsevol edifici necessita millores. Nosaltres fem la nostra part i Educació també», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ToniFT, fa dervers d'un any
La unió d'aquestes tres lluminàries del PxxE fa pensar amb qualsevol cosa extravagant, cara i inútil, a més, si na Pastor ha de ser l'executora de l'invent, cal posar-se a tremolar. Per a mostra el parc d'aventures de Bellver.
Valoració:1menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
El primer que s'ha de fer a totes les escoles i altres edificis municipals, es omplir les teulades i terrasses de plaques fotovoltaiques. L’Ajuntament no ha de no contribuir a la pujada de la demanda d'energia, anem sobrepassats d’emissions de CO2 i es urgent rebaixar-les.
Valoració:1menosmas
Per Escach, fa dervers d'un any
Ja som gran. No sé com vaig sobreviure a l' escola sense aire fresquet. Almenys la meva petjada de CO2 va ser infima. Salut.
Valoració:5menosmas
Per El regidor de Més, fa dervers d'un any
La notícia i la foto de la notícia ho demostren. Qui du el maneig és el PSOE. El regidor de Més està a l'expectativa.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente