algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Frente Obrero penja una pancarta contra Alberto Jarabo a l'Ajuntament de Palma

201745

Aquest diumenge al matí, militants del Frente Obrero han penjat una pancarta de grans dimensions al balcó de l'Ajuntament de Palma on es podia llegir 'Alberto Jarabo prohibeix les recollides d'aliments', al costat de la imatge del rostre del regidor i el logo del partit al qual pertany, Podem.

L'acció ha estat realitzada per l'organització que lluita per la recuperació del moviment obrer Frente Obrero per a denunciar la «prohibició de les recollides d'aliments als voltants dels supermercats de la ciutat».

En aquest cas, el Frente Obrero ha decidit personalitzar l'acció en el regidor de Participació Ciutadana, després d'assegurar-se que l'ordre de la prohibició venia per part seva. Per això, el culpen «d'haver prohibit les recollides d'aliments a Palma, deixant sense suport centenars de famílies treballadores mentre ell s'embossa més de 52 mil euros a l'any».

No és la primera vegada que aquesta organització política fa aquest tipus d'accions. L'any passat varen desplegar davant la Seu una pancarta de 10 metres en què es reivindicava la República Popular i Federal durant la visita dels Reis d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El carnaval de les males idees, fa dervers d'un any
A aquests utres els agrada molt disfressar-se. És de sobra conegut que se difressan d'intel.lectuals mallorquis. per vedrer-nos una Història falsa i una llengua que no existeix, per tal de destruir la llegua catalana i imposar competament el Castellà. I fa devers deu dies, se vestiren de pagesos per protestar contra els parcs naturals i els drets dels animals. Ara se disfressen de comunistes i sindicalistes per destruir a Podem i m' han contat que ja s'estan fent vestits i perruques femenines i se depilen cames i celles per fer-se passar per dones per protestar contra les feministes.
Se creuen que els altres som encara més beneits que ells i fan aquestes "performances" per enganar-nos. Així que si els veis, no penseu que és un carnaval d'estiu, perque no és més queunparany mal fet.
Valoració:1menosmas
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Aquests comunistes sempre ho escriuen tot en foraster, com punyetes ens fan això?
Valoració:3menosmas
Per M, fa dervers d'un any
@Joan: Se refereix al Frentr Obrero o a Podem?
Valoració:2menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
No ens enganem: si bé empren simbologia d'esquerres són uns reaccionaris. Al País Valencià ja estan rebent el suport de Vox, perquè també van en contra dels drets LGTB o d'igualtat de gènere...
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente