algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.84°
12°

Vianants Mallorca: «La recepta per descongestionar la ciutat és simple i clara: cal fomentar les alternatives al cotxe»

Vianants Mallorca ha considerat aquest dimarts que el projecte d'ampliació del tram de la carretera de Son Rapinya cap a Gènova «és un exemple de mesura populista que obeeix a la pressió veïnal» i que «són polítiques completament contràries a les recomanacions dels consultors experts en la matèria».

L'Entitat ha criticat que, malgrat estar en període d'exposició pública, no ha pogut accedir al projecte, i després d'haver fet diversos intents via web i per telèfon de petició d'informació a l'Ajuntament de Palma, no ha rebut resposta.

«La recepta per descongestionar la ciutat és simple i clara: cal fomentar les alternatives al cotxe en trajectes curts amb carrils amplis i assegurances per a la bici i amb itineraris per als vianants còmodes i accessibles. Però alhora cal desincentivar l'ús del cotxe. «Fer una cosa i la contrària no serveix», han censurat des de Vianants Mallorca.

L'entitat ha assenyalat que «l'oposició veïnal a l'hora restringir l'ús del cotxe ocorre sovint». «Estar en zona col·legis, no és excusa, al contrari, és més necessari que en cap altre lloc descongestionar, oxigenar els entorns escolars i promoure l'autonomia infantil. Així que crear una via amb doble sentit paral·lela a la Via de Cintura no farà més que empitjorar les coses», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A fer vaumes!, fa dervers d'un any
Quie ho facin els nouvinguts.
Ells a ca seva segur que no ho fan. Per què ho hem de fer nosaltres?
Per facilitar-los el lloguer aquí a les illes?
Valoració:1menosmas
Per A fer vaumes!, fa dervers d'un any
Idò que ho facin els nouvinguts!
Segur que a ca seva no ho fan. Per què ho hem de fer els illencs?
Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
I de fomentar l'us de la moto, res de res. També ajuda a descongestionar la ciutat, però a posarl-is obstacles. Vaja "politicuchos" inútils que tenim.
Valoració:1menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
No digas tontearías. Se pueden eliminar todos los anuncios de coches, pero el que quiere uno se lo compra. Grandes pensamientos mentales, los de ese Guillem.
Que se sepa, se vende tabaco o más que antes.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Hi ha massa empreses lligades al negoci del cotxe privat, que segueixen fomentant la compra i el seu ús particular. Igual que s'han prohibit els anuncis d'alcohol i tabac per ser perjudicials per a la societat, també s'haurien de prohibir els anuncis de promoció i venda de cotxes que indueixen i fomenten el seu ús .
Valoració:5menosmas
Per Esteve, fa dervers d'un any
Deixar de vendre cotxes i combustible? Impost de circulació? Assegurances? ITV’s?
VA A SER QUE NO!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente