nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Dues mil persones recorren els carrers de Palma reivindicant que «no desfilam, ens manifestam», amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

28/06/2022 La manifestación, a su paso por la Rambla. SOCIEDAD | Europa Press

«No és una festa, és una protesta» ha estat un dels principals lemes que s’han reivindicat a la manifestació del Dia de l'Orgull LGTBI aquest dimarts a Palma. Dues mil persones han recorregut el centre de la ciutat en la marxa convocada per l'Associació Ben Amics, la qual ha partit a les 19 h de la plaça d'Espanya, per arribar fins a la plaça de Cort.

Sota el lema '30 anys de lluita. Drets i resiliència', els manifestants han recalcat que «no desfilam, ens manifestam». En aquest sentit, no han faltat referències a la polèmica presentació de la Palma Pride Week que finalment no es va celebrar; «a la Part Forana he vist una lesbiana», ha estat un altre dels càntics que més s’han pogut sentir.

La manifestació ha comptat amb la participació d'entitats, col·lectius i partits polítics. Així mateix, cal recordar que la marxa d'aquest dimarts ha estat precedida per la polèmica de la Pride Week de Palma, la qual va desencadenar una crisi política que va acabar amb el cessament dels regidors de Unidas Podemos Sonia Vivas i Rodrigo Romero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa dervers d'un any
Més que un cessament, va ser una destitució: els varen fer cessar.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente