muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Els vigilants del Teatre Principal de Palma continuen reclamant a Trablisa les nòmines que no han cobrat

27/06/2022 La sección sindical de CCOO en Trablisa se concentra frente a la estación Intermodal.. Vigilantes de seguridad del Teatro Principal de Palma, junto con la sección sindical de CCOO en Trablisa, se han concentrado este lunes frente a la estación Intermodal, en Palma, para reclamar que el pago de unas nóminas pendientes. ECONOMIA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CCOO | CCOO

Vigilants de seguretat del Teatre Principal de Palma, juntament amb la secció sindical de CCOO a Trablisa, s'han concentrat aquest dilluns davant de l'estació Intermodal de Palma per reclamar el pagament d'unes nòmines pendents.

Segons ha explicat CCOO en una nota de premsa, un total de cinc vigilants de seguretat del Teatre Principal estan «desesperats per cobrar les nòmines que ha de pagar Trablisa». Així mateix, la secció sindical de CCOO a Trablisa ha demanat novament la dimissió del gerent i la directora de Recursos Humans de Trablisa «per manca de solidaritat i transparència cap als seus treballadors».

CCOO té prevista una altra mobilització el pròxim 5 de juliol, a les 11 h, a l'entrada del Teatre Principal de Palma. El mes de maig ja varen anunciar aquestes mobilitzacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.