cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

[VÍDEO] Cort repartirà 4.000 bosses de tela per promoure el civisme la nit de Sant Joan

L'Ajuntament de Palma ha iniciat aquest dilluns una campanya per tal de conscienciar la ciutadania de la necessitat de mantenir netes les platges de la ciutat amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.

La campanya, que es difondrà en diferents formats i canals de comunicació, consta de cinc missatges en positiu. Concretament, es tracta de cinc paraules que defineixen com hem de deixar les platges en acabar la festa: 'Bella', 'Xula', 'Preciosa', 'Guapa' o 'Meravellosa'.

L'objectiu d'aquests missatges és cridar l'atenció del ciutadà perquè entengui la importància de ser responsable i deixar la platja neta després de la Revetla de Sant Joan.

Amb aquesta iniciativa també es recorda que la darrera vegada que es va poder celebrar aquesta nit màgica (l'any 2019, abans de la pandèmia) els serveis de neteja d'EMAYA van haver de retirar, l'endemà de la celebració, fins a dotze tones d'escombraries de les diferents platges del litoral de la ciutat.

El batle de Palma, Jose Hila, ha subratllat que després de dos anys sense poder celebrar Sant Joan, «és ocasió de divertir-se i passar-ho bé al costat de les nostres amistats i família, però també és un bon moment per vetlar pel medi ambient i les nostres platges».

Hila ha reconegut el comportament exemplar de la ciutadania els dos anys en què no es va poder celebrar la nit de Sant Joan. «Vam haver de demanar-los que no s'acostessin a les platges aquell dia i ho van respectar sense excepcions. Ara, cal que ens comportem cívicament i deixem la platja igual que la trobem quan arribem».

Repartiment de bosses per recollir-ho tot.

Així mateix, informadors de l'ajuntament de Palma repartiran 4 mil bosses de tela reutilitzables amb els lemes de la campanya, per tal que les persones usuàries de les platges s'emportin els fems que quedin després de la festa. El repartiment es farà a les platges de Can Pere Antoni, Cala Major i Platja de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mr Proper, fa dervers d'un any
I per mi algunes torxes i cremadors,
o sobretot sa pirotècnia com coets, bengaleso petards:

-afecta s'orientació i crea sustos i riscs greus a animals com aus

-allibera molts tòxics potents a una zona i de cop, i en dies de poques ones

-es seus bocins grossos perduts costen de recollir

Millor una espelma reutilitzable 🙂
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente