nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

El GOB agraeix la participació de dissabte i recorda que la campanya no ha acabat

El GOB ha agraït aquest dilluns la participació el passat dissabte en el mosaic humà de la plaça Major de Palma per a visibilitzar la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) 'Avui per demà'.

En una nota de premsa, l'entitat ecologista ha traslladat el seu agraïment a les entitats i col·lectius que «han fet possible aquesta fita històrica», a més de remarcar que encara no ha acabat la campanya, sinó que «tenim fins al 23 de juny» per a aconseguir les firmes necessàries.

Segons han afegit, l'èxit de la convocatòria aporta l'energia i força necessària per a continuar fins a aconseguir que el Parlament aprovi la primera Llei de l'Estat de Benestar per les generacions presents i futures, una llei que «sorgeix del carrer, que sorgeix de la iniciativa popular i que compta amb el suport immens que dissabte es va fer visible a la plaça Major».

«Queda clara la força que tenim quan ens coordinam des dels moviments socials i és que junts som imparables», han afirmat des de l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per segur, fa dervers d'un any
Para formar la letra "M" (la más grande de todas), se "utilizaron" a unas 70 personas. Cartelones blancos y morados. Si esto es cierto y parece que lo es, ya me dirán Vds. donde estaban los "milers" que calculaba el "Baleares" tan dado a exagerar, en uno u otro sentido, según le convenga.
He ampliado la foto todo lo que se pueda, en una pantalla de 19 pulgadas y por mucho que se cuente no hay más.
Otra publicación hablaba de 800. Por ahí, por ahí.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente