algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Flipau amb Pere Garau realitza una acció per visibilitzar l'incivisme i la degradació ambiental del barri

Flipau amb Pere Garau ha realitzat aquest dissabte una acció de protesta per tal de posar de manifest la degradació ambiental d'aquest emblemàtic barri de Palma. Així, han volgut visibilitzar l'incivisme i la «incapacitat de Cort per a trobar-hi solucions».

Segons ha recordat l'entitat, Pere Garau és el barri més poblat de Palma amb 28.394 habitants segons el padró de 2021 i el més dens de l'Eixample amb prop de 42.000 habitants per Km2.

Segons l'entitat, des de fa diversos anys, la barriada «presenta un descuit evident, impactant negativament en el desenvolupament i qualitat de vida de la comunitat i els seus habitants».

«Com a entitat veiem la necessitat urgent d'intervenir en col·laboració amb les institucions per a solucionar les problemàtiques a les quals ens enfrontem, de manera eficaç i sostenible», han assegurat.

Davant aquesta situació, l'entitat ha decidit «passar a l'acció», mostrant quins són els principals problemes als quals s'enfronta el barri:

-Centre de Salut que no reuneix les condicions adequades ni d'espais ni d'infraestructures amb presència de rates, amuntegament, brutícia i goteres.
-Rates sobretot entorn d'edificis i solars abandonats.
-Acumulació d'escombraries als carrers.
-Escopinyades als carrers.
-Contenidors en mal estat, mal situats i amb difícil accessibilitat per a determinats col·lectius.
-Orinis i excrements de cans.
-Gestió ineficaç en la retirada del pol·len.
-Proliferació de pintades vandàliques.
-Sorolls i consum d'alcohol als carrers.

Davant aquesta situació, Flipau amb Pere Garau exigeix que es declari el barri «zona preferent en matèria de neteja, control i conscienciació atenent criteris de densitat poblacional».

«Proposem establir una col·laboració entre l'administració i els diferents actors del barri per a analitzar i dissenyar diferents actuacions. Reclamem el barri amable i saludable que ens mereixem», ha sentenciat l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.