muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

La Fira del Llibre de Palma compleix 40 anys

199275

La Fira del Llibre de Palma, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, celebra el seu 40è aniversari. Ho farà al Passeig des Born de Palma, des del 27 de maig fins al 5 de juny, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En total, hi participaran 19 llibreries agremiades, a més d'institucions.

La Fira del Llibre de Palma compta amb el patrocini del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, l'Institut d'Estudis Baleàrics, la Fundació Mallorca Literària, Combel i Baula.

El lema d'enguany és 'Vaig començar a llegir i encara no m'he aturat', fent referència a la celebració dels 40 anys de la Fira del Llibre de Palma.

Està previst que se celebrin un centenar d'activitats entre presentacions de llibres, taules rodones, activitats infantils i juvenils, activitats musicals i signatures d'autores i autors.

Enguany es disposarà de dos escenaris iguals a cada banda del Passeig del Born: un a la part de la Plaça de la Reina i un altre a la part de la Plaça Joan Carles I. Les activitats seran d'assistència lliure fins a completar el nombre de cadires.

Les llibreries d'aquesta Fira del Llibre són 19: Llibres Colom, Abacus, Drac Màgic, Embat Llibres, Espai Caramulls, Llibres Ramon Llull, Ínsula Literària, Lila i els Contes, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibreria Campus, La Salina - Santa Catalina, Rata Corner, Literanta, Es Raconet, Casa del Libro, El Corte Inglés, Fnac, La Biblioteca de Babel i Llibreria Quart Creixent.

Hi participen també amb caseta, el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma i Moll Nova Editorial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.