muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Cort organitza una activitat de psicomotricitat per ajudar nins i famílies a aprendre català

L'Àrea d'Educació i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma ha organitzat una activitat de psicomotricitat en català pels alumnes d'Infantil i primer cicle de Primària i les seves famílies.

Cort ha explicat aquest dimecres que ahir es va fer la primera sessió i la iniciativa continuarà cada dimarts fins que acabi el curs en els CEIP Alexandre Rosselló i Jafudà Cresques de Palma.

Les sessions duren una hora i mitja. Aquesta activitat està impulsada pels serveis de Dinamització Lingüística i el Programa Escoles Obertes per una demanada dels dos centres.

Les famílies que participen aprenen català amb els seus fills mitjançant el joc i l'oci. Es tracta de famílies que habitualment no parlen català i que estan interessades a aprendre'l per acompanyar els seus fills durant l'escolarització.

Aquesta iniciativa s'inclou en el calendari d'activitats del Servei de Dinamització Lingüística dirigides a la població infantil i a les famílies que no parlen català de manera habitual.

L'objectiu és oferir solucions i recursos, així com organitzar actes i activitats culturals i d'oci que facilitin l'accés a la llengua catalana.

A més, s'ofereixen als nins i les famílies un espai en el qual practicar l'idioma i treballar el vocabulari, les frases fetes i les expressions. Així, el joc funciona com una estratègia d'ensenyament que facilita l'aprenentatge de l'idioma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.