algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'Ajuntament de Palma vol controlar i avaluar el compliment de la instrucció que regula l'activitat d'artistes al carrer

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha presidit aquesta setmana la primera reunió de la comissió avaluadora de la instrucció que regula l'activitat d'artistes al carrer. Una eina creada amb l'objectiu d'avaluar l'aplicació del decret, intermediar davant qualsevol conflicte i arribar a possibles acords al respecte.

La trobada, que s'ha celebrat al consistori, ha comptat a més de Jarabo, amb la presència de la coordinadora de l'àrea de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, la coordinadora del Districte Centre, Guillermina Aguiló, el coordinador del districte Platja de Palma- Pla de Sant Jordi, Enrique Vieitez, la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, així com representants de les associacions de veïns de zona Centre i plaça Major, les entitats AMCM, Nou Circ Social i AUP.

Les reunions, que es faran amb una freqüència trimestral, esdevenen un espai per valorar noves ubicacions i restriccions.

Des del consistori, Jarabo ha valorat molt positivament la trobada, en què també s'hi han revisat el llistat d'ubicacions recollides en els annexos de la instrucció pel que fa a l'ús d'instruments de percussió o mitjans d'amplificació, els horaris, així com la zonificació actual per activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Qué tal lo de controlar las plastas de perro?.
La Balanguera Hila, Hila…..
No hilarás mucho más, ya te lo digo.
Consolida nivel y vete actualizando el Linkedin.
Pollo.
Y gracias por nada.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente