cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Aquest dissabte els socis de CineCiutat decidiran la continuïtat del projecte

L'Associació Xarxa Cinema, que gestiona la sala CineCiutat, es va trobar en la convocatòria ordinària del 2022 el passat dissabte, 30 d'abril. En uns dels punts de l'ordre del dia, els socis varen «sospesar la situació actual i varen valorar les opcions existents» del cinema, segons han explicat a través de les xarxes socials.

Després de debatre, l'assemblea va decidir tornar-se a reunir, en una convocatòria extraordinària, per votar la continuïtat o la dissolució de l'associació i de la sala. Aquesta assemblea serà el pròxim dissabte, 7 de maig, a les 10.30 h, al CineCiutat.

Davant aquests fets, l'Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears (APAIB) ha volgut expressar el seu suport a Xarxa Cinema, «davant de la possibilitat que la seva assemblea decideixi el tancament de les sales», han detallat en el comunicat. Així mateix, també han reclamat «a les autoritats públiques que facin tot el possible per a la continuïtat d'aquest cinema», ja que és «un dels pocs en versió original a les Balears, i que afavoreix que els productors i cineastes de les illes puguin fer les seves estrenes a les sales».

Va ser el 2020 quan la plataforma Salvem CineCiutat va llançar una campanya de micromecenatge per a evitar el tancament immediat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.