muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Alberto Jarabo i Ada Colau han parlat de projectes per garantir l'accés a l'habitatge i enfortir el teixit associatiu

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la coordinadora de l'àrea de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, s'han reunit a Barcelona amb la batlessa, Ada Colau i amb el regidor de Cultura i Participació Ciutadana a la ciutat comtal, Marc Serra. Un dels punts que s’han posat damunt de la taula ha estat la dificultat que tenen els ciutadans de Palma per accedir a l'habitatge i la necessitat d'enfortir el seu teixit associatiu.

«Ambdós ajuntaments coincidim en l'esperança que una futura llei de l'habitatge ajudi a reduir els preus dels lloguers i doti els municipis de les eines que li permetin exercir un major control a damunt del mercat immobiliari», ha explicat Jarabo. «Necessitem compartir esforços entre ciutats davant els reptes comuns com és garantir l'accés a l'habitatge. Els ajuntaments necessitem més marge d'actuació», ha afegit.

La reunió amb Serra ha servit per posar en comú fórmules que permetin millorar el Servei d'Assessorament a entitats, que Cort ha posat en marxa recentment. «Volem continuar enfortint el teixit associatiu amb una nova estructura que pugui esdevenir un punt de referència i trobada per les associacions i altres plataformes i entitats de mobilització ciutadana».

Aquest darrer objectiu el persegueixen «mitjançant tres línies de treball: l'acompanyament i assessorament a entitats, els espais de formació i trobada per impulsar noves iniciatives i a través de l'escolta activa de les demandes i la gestió compartida dels recursos de les entitats», ha explicat el regidor de Palma. Volen «convertir els casals de barri en el cor dels barris, creant una xarxa de solidaritat ciutadana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Menuda pareja.
Los dos no hacen uno.
La una, ha convertido Barcelona en una ciudad sin ley.
El otro, no va a parar hasta acabar con el pequeño comercio hostelero.
Tal para cual.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente