algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

Palma s'adhereix a l'Aliança per a la Pobresa Infantil Zero

El batle de Palma, Jose Hila, i l'Alto Comissionat contra la Pobresa Infantil, Ernesto Gasco, han signat aquest dimecres l'adhesió de l'Ajuntament de Palma a l'Aliança País Pobresa Infantil Zero. D'aquesta manera, Palma es compromet a treballar per aconseguir la igualtat d'oportunitats entre els infants i adolescents i rompre el cercle de la pobresa infantil.

Els objectius de l'Aliança són alinear esforços i facilitar la coordinació de tots els actors implicats per respondre a aquests reptes i mesurar-ne els resultats i impulsar la innovació a la lluita contra la pobresa infantil. També, mobilitzar recursos nous que consolidin el compromís dels membres de l'Aliança i donar visibilitat al problema de la pobresa infantil al nostre país i analitzar-ne les causes, conseqüències i solucions.

L'Aliança considera que per poder abordar les múltiples dimensions de la pobresa infantil —educativa, nutricional, cures, habitatge o bretxa digital— és imprescindible la col·laboració de tots els actors mitjançant estratègies eficaces que tinguin en compte les necessitats de la infància vulnerable. Cal destacar que són part de l'Aliança les administracions públiques, empreses, fundacions o ONG's, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.