cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Recuperen un mural del 1979 de la Casa del Poble de Palma

Aquest dissabte el barri de l'Arxiduc s'ha despertat amb un mural sobre la paret del solar de la Casa del Poble del carrer Reina Maria Cristina de Palma. S’ha inscrit en el mur pintat de blanc amb lletra vermella «CASA DEL POBLE», una senyalització que s’havia iniciat en aquest mateix mur en l’acte reivindicatiu que organitzaren UGT i la Federació Socialista Balear el Primer de maig de 1979.

«Aquesta inscripció es va mantenir en el mur al llarg dels anys 80 i 90 i forma part de la memòria col·lectiva dels nostres veïnats. Tenim datada la presència del mural fins a l’any 2003 gràcies a la imatge del cadastre. Celebram que hagi estat recuperada», han explicat els Amics de la Casa del Poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pintura damunt pintura, fa mes de 2 anys
Alguien ya ha tirado pintura negra sobre el cartelón.
Valoració:0menosmas
Per Si no t'agrada, no ho miris, fa mes de 2 anys
NADA. El mateix que feis vos escrivint aquí en foraster, insultant i renyant als comentaristes que no son dels vostros i també als redactors que escriuen els articles. És el mateix que fan els vostros ultres, que dia si i dia també, s'en van a embrutar la façana de la Obra Cultural Balear i d'altres associacions, partits polítics i fins i tot a escoles.
Bé, no és exactament el mateix, perque els vostros son infinitament amb més mala llet, ja que els nostros només fan reivindicacions sense faltar a ningú, però els vostros amenacen i insulten i el que pretenen, és que els vostros partits polítics, associacions siguin els únics permesos.
En el fóns sou digns de compassió, perque les persones criades díns l'odi i el menyspreu als que pensen diferent, només per mantenir el poder per la força, son digns de plànyer.
Molta barra i molta mala educació, és el que teniu voltros.
Valoració:1menosmas
Per NADA, fa mes de 2 anys
A los que embadurnan las paredes, que no son suyas, deberían tener a la mañana siguiente el correspondiente expediente disciplinario. Todos, sin dejar ni uno. Que Palma está hecha un asco.
Por cierto: ¿Qué hace Vd. Sr. Alcalde para mejorar, aunque sea un poquito, el repugnante estado de nuestra ciudad?
Me temo que nada.
Valoració:-2menosmas
Per Alegria, fa mes de 2 anys
M'ha donat alegria trobar-m'ho aquest dematí, quan anava a sa feina. Es nota fet amb carinyo i cura (a cada lletra hi ha una referència a l'espai multifunció que es voldria que fos la nova Casa del Poble). Enhorabona als artistes! Tan de bò es pugui fer també el de s'altre mur.
Valoració:0menosmas
Per Plaqueta, fa mes de 2 anys
La plaqueta que vos posaran serà un poc més petita.
Valoració:0menosmas
Per Màxim, fa mes de 2 anys
A Palma qui vol pot pintar quan vol i el que vol en parets que no són seves. És un bon reclam per al turisme. N'hauria de prendre nota la conselleria corresponent.
Valoració:0menosmas
Per irrisió, fa mes de 2 anys
Trist i llamentós no voler acceptar la realitat; una irrisió cap a la propietat del trast.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente