muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Stop Desnonaments suma una altra victòria a Son Gotleu: «No tolerarem ni més desnonaments ni criminalització de les famílies treballadores»

Stop Desnonaments ha informat a través d'una nota de premsa que han aconseguit suspendre un desnonament exprés per lo penal, amb mesures cautelars de llançament abans del judici a 24 dies d'haver llogat l'habitatge.

Segons informa la plataforma, aquesta modalitat de desnonament ha estat posada a disposició del BBVA i del fons voltor Cerberus, els dos propietats de l'empresa Divarian.

Stop Desnonaments ha assegurat que hi ha hagut «una mobilització exemplar a Son Gotleu que ha comprès que si es deixa que els jutjats continuïn actuant amb aquest criteri, les famílies seran criminalitzades i els lladres de la banca i fons voltors seran premiats i protegits».

En tot cas, la l'entitat ha assegurat que «basta de criminalitzar la propietat. Els jutjats no han de presumir culpabilitat, ni executar mesures cautelars en contra de les famílies víctimes de l'especulació immobiliària, sinó aplicar el principi jurídic vigent de mínima intervenció penal» i ha afegit que «no tolerarem ni més desnonaments ni criminalització de les famílies treballadores».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.