nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Destrossen un dels cossiols i una font ornamental de les escales de la Seu

196735

L’Ajuntament de Palma ha condemnat l’acte vandàlic que s’ha produït aquesta matinada contra dos elements patrimonials situats a les escales de la Seu, que connecten el carrer Conqueridor i el Palau March.

Aquesta matinada el servei de manteniment de Parcs i Jardins ha constatat que un dels vuit cossiols i una de les fonts ornamentals de pedra amb la cara d’un lleó ha quedat completament esmicolada.

L’àrea d’Infraestructures substituirà el cossiol malmès per una rèplica idèntica que està emmagatzemada al viver municipal i avaluarà l’estat de les peces de la font que han quedat afectades per valorar la seva restauració.

A més, els fets s’han denunciat a la Policia. «Estam fent molts esforços perquè Palma estigui més cuidada que mai i no podem consentir aquests actes vandàlics», ha dit la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Florenci, fa mes de 2 anys
Palma s'està tornant una ciutat insegura, bruta i col·lapsada a marxes forçades. La manca de vigilància es fa palesa en segons quins llocs, la impunitat i la manca de càstigs exemplars alimenten l'incivisme i la delinqüència. Pintar les parets amb grafits és un fet assumit (fins i tot es van fer tallers a posta) i sense conseqüències pel que es veu, i circular amb patinet, monopatí i bicicleta per allà on no toca és un esport de risc... per als vianants. Alerta, però, de tirar confeti !
Valoració:1menosmas
Per Qui estima Mallorca no la destrueix, fa mes de 2 anys
L'autor o autora és amb tota seguretat un d'aquests que odien a Palma, a Mallorca i ma totes les nostres illes.
Per aquest mateix motiu no el trobarán.
Valoració:8menosmas
Per Pep, fa mes de 2 anys
Vigil.lancia 0 pero a tota palma.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente