nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

[VÍDEO] Concentració en defensa de l'ensenyament en català a Palma

Aquest dimecres, 23 de març, prop d'un centenar de persones s'ha reunit a Palma en la convocatòria feta per diverses entitats i associacions en defensa de l'ensenyament en català, davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. La concentració ha estat una mostra de suport a la Vaga del 23-M convocada a Catalunya en defensa de l'escola en català i en contra de la sentència del Tribunal Suprem espanyol de la imposició del 25% de castellà a les aules.

Durant l'acte, s'ha llegit el manifest 'La seva sentència, la nostra lluita', signat pel Sindicat Alternativa Docent, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), la delegació del Consell per la República Catalana a les Illes Balears, Plataforma per la Llengua a les Illes Balears, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), i la Unió Obrera Balear Ensenyament (UOB). També hi ha assistit la directora general de Política Lingüística del Govern, Beatriu Defior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Venedor de motos, fa mes de 2 anys
En Quelites, com a bon venedor de motos va bravejar al Principat de que aquí a Mallorca la manifestació seria un èxit.
Pobres catalans, no saben que el PseudoBeria de Sant Joan, aquí ningú el vol. Només els venedors de Quelites pel negoci que varen fer amb ell.
Valoració:0menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys
Val més no contestar a aquesta gentussa que entra aquí a insultar i a humil.liar al nostre poble i a la nostra gent.
El que si que veig, és que de dia en dia, aquests intrusos s'estan fent aquest diari més i més seu. I no precisament per contribuir a la seva finalitat, si no per destruir-lo, ja que la gent a la que l'interessa, per no veure els exabruptes d'aquests feixistes indigents intel.lectuals, no el miren perque els fa vergonya aliena, malgrat tots els articles interessants que dugui.
No se pot servir a dues causes oposades alhora. O defenses la nostra llengua i la nostra cultura dels atacs castellanistes i feixistes, o ets un atacant castellanista i feixista que vol esborrar les nostres arrels del mapa. Una de dues, però aqui no hi pot haver terme mig.

Valoració:5menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
No. Esta gente no protesta en defensa de la enseñanza en catalán. Esta gente protesta en contra de la enseñanza en castellano. Un exiguo 25%.

Son pocos y minoritarios, pero no perdamos de vista lo que son. No los subestimemos.
Valoració:-10menosmas
Per una societat civil responsable, fa mes de 2 anys
Una protesta sempre serà una protesta, encara que siga en horari feiner i, es clar, no per a multituds.
El fet és que hi ha queixes que han arribat a la societat civil i es tenen presents. Molt bé pels convocants i els assistents !!

D´altra banda hem vist en altres moments reivindicacions de partits feixistoides que no han passat de 6 assistents, tot i representar diferents partits. Aquestes últimes sí que eren per a riure !
Valoració:6menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Jajaja, ridiculos…
Valoració:-8menosmas
Per Decepció, fa mes de 2 anys
Fonts generalment ben informades comuniquen la decepcioçó que hi ha per Catalunya davant el nul i ridícul poder de convocatòria den Quelites.
Valoració:-5menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys
Los que viven de la sopa boba
Valoració:-6menosmas
Per sastrequelitas, fa mes de 2 anys
eren un de cada entitat?
Valoració:-5menosmas
Per Roger, fa mes de 2 anys
Un clam!!
Valoració:-11menosmas
Per Èxit, fa mes de 2 anys
Èxit de convocatòria!!!
Sis entitats convocants, i segons el vídeo no arriben ni a seixanta persones.
Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente