muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

L'extrema dreta de Vox es concentra davant Cort al crit de «¡Devolved lo robado!» i «¡Viva España!»

El populisme ultra no afluixa la seva retòrica rància. L'extrema dreta de Vox s'ha concentrat aquest dissabte a la plaça de Cort amb el lema '¡Devolved lo robado!' i al crit de «¡Viva España!». La concentració, també convocada pel sindicat ultra Solidaridad, ha reunit amb prou feines a 500 persones, segons xifres oficials de la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

Jorge Campos, portaveu de Vox-Actua Baleares en el Parlament, al costat dels diputats de la formació Sergio Rodríguez i Idoia Ribas, ha assegurat que «els actuals índexs de preus són insostenibles i no hi ha previsió que baixin, la qual cosa fa que la gent estigui farta d'unes polítiques totalitàries que els han duit a la ruïna més absoluta».

Per això, Campos ha considerat, «normal que vulguin parlar» i ha apuntat que la forma «més adequada de fer-ho en democràcia és en les urnes». D'aquesta manera, ha demanat la convocatòria d'eleccions anticipades i s'ha mostrat disposat a «reeditar a les Illes la fórmula de Castella i Lleó per a fer fora de les institucions a l'esquerra, la ultraesquerra i els separatistes».

«No podem seguir així, amb aquests índexs de preus, amb els quals les famílies no poden omplir la cistella de la compra, els agricultors no poden treballar, els transportistes estan en vaga perquè és impossible que puguin tirar endavant amb aquests preus, la llum no hi ha qui la pagui i no hi ha perspectiva perquè això baixi», ha dit Campos, qui ha posat l'accent del seu discurs ultra i incendiari en el fet que «són els ciutadans els qui han de prendre la paraula i decidir si volen continuar amb un govern socialcomunista o canviar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per portmanyí, fa mes de 2 anys
A Eivissa 40 personetes mostrant el seu patrio-pate-tisme extrem també es van reunir per sortir a sa foto
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa mes de 2 anys
Voldria fer un comentari, però m'han pegat rialles....No puc creure que algú se molesti en parlar de VOX. Primer diuen ¡que nos devuelvan lo robado! i acte seguit : viva España. Com es això? Ni saben el que diuen...Patètic. Com criatures que no aprofitaren l'escola.
Valoració:1menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 2 anys
@Tomeu de la neu: és que crec que VOX reclama "lo robat" a qui no ho ha robat, no sé si m'explic. O sigui, que a qui realment ens roba (Madrid, l'estat Espanyol), VOX no li està reclamant res (com es dedueix del "Viva España", crit que seria incoherent si estàssin protestant contra l'espoli fiscal que perpetra precisament Espanya contra noltros.
Valoració:2menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys
Rates de cleveguera?
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys
José Miguel:
Cosa que tú no eres, siquiera, advoicat (sic).
Te has ido de U. HORA porque allí para comentar hay que estar registrados, a diferencia de aquí que todo se toma "manga por hombro".
Te has ido porque te falta valor para identificarte. Y vete con cuidado con VOX, que a lo mejor (peor para ti y para el izquierdamen) te los tendrás que tragar.
Como no tengo complejos lo digo muy claro: YO LOS VOTARE.
Valoració:-7menosmas
Per tal i tal, com diu l´Abascal, fa mes de 2 anys
Ho deu dir pels seus amics de Manos Limpias que extorsionaven i robaven a tota hora !
Banda de fatxums, lladres i cretins !
Valoració:6menosmas
Per Tomeu de la neu, fa mes de 2 anys
Supòs que tothom estarà d'acord amb això que retornin el que s'ha robat? O per que ho diu VOX ja no vos pareix be?
Valoració:-3menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
Un advoicat sens cap client que ha viscut tota la vida de siu public, amics i algun familiar proper es apte per esser president? Si quant el colocaren a un lloc amb sou public l'unica feina que va fer va esser penjar una bandera espanyola i res mes? Tots els que s'emboliquen en banderes normalment ho fan per amagar les seves vergonyes.
Valoració:6menosmas
Per Ningú parla de M més que el que en va plè, fa mes de 2 anys
"Devolved lo robado", diu. Però no s'en recorda de que ell se va aferrar a la caixa de solidaritat dels docents, així com al compte corrent a on se feien ingressos per ajudar a Valtonyc amb les despeses judicials, per mor de la querella injusta que aquest mateix energúmen li va interposa. I jo no sé si s'hi ha quedat ell, o si ho tornaren als seus propietaris.
Qualcú que no sigui un delscseus se'l pot prendre seriosament?
Valoració:6menosmas
Per ergo, fa mes de 2 anys
Luis Felipe Lorenzo García:
Al fin alguien con un poco de sentido común, que no se limita solo a insultar. Naturalmente, no está en posesión de toda la verdad, como no lo está nadie.
Hay uno que dice que tiene dinero para salir del pais. Fabuloso. Ya deberías haberte ido.
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente