algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

L’aparcament d’Avingudes estrena un mural de SOMA que ret homenatge a la cultura, el folklore, la gastronomia i la mar de Mallorca

L’aparcament d’Avingudes de Palma ha estrenat aquest divendres un nou mural de l’artista urbà SOMA (Marc Peris).

Aquest mural que fa més de 100 metres està situat ambdós costats de la rampa de sortida de l’aparcament, consolida l’aposta de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP) per anar integrant l’art urbà a les instal·lacions municipals.

En aquest sentit, cal recordar que altres espais com l’aparcament de Comtat del Rosselló o l’aparcament de Marquès de la Sènia s’han realitzat murals d’art urbà de reconeguts artistes que aporten color i contribueixen a embellir la instal·lació.

El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb l’artista SOMA (Marc Peris), el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i la directora general de l’àrea, Irene Nombela, han visitat aquest divendres la instal·lació.

Soma ha explicat el perquè de la iconografia d’aquest nou mural. «Volia fer una declaració d’amor per Mallorca. Volia inventar imatges que es connectaren amb allò que suposa Mallorca en la meva imaginació. Volia fer un exercici d’optimisme i regalar una alenada de creativitat. Celebrar la vida a través de tot allò que m’emociona d’aquesta terra: la seva cultura, el seu folklore, la seva gastronomia i els blaus de la seva mar. Des dels dimonis de Sant Antoni, el pa amb oli, caragols, arquitectura i diversos elements iconogràfics passats pel meu filtre personal», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.