algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Tot Son Sardina clama contra la seva destrucció com a poble

Aquest dissabte migdia més de 200 sardiners i sardineres s'han concentrat al carrer de Passatemps per fer públic el seu rebuig contra els plans de l'Ajuntament de permetre la construcció de més de 400 nous habitatges i l'edificació de blocs de tres pisos.

Durant la concentració s'ha fet pública la crida a constituir la plataforma cívica Salvem Son Sardina, impulsada entre d'altres per Antoni Marimon, Miquel Àngel Vidal, Toni Bauzá i Margalida Moll.

Va ser, precisament Moll qui es va dirigir als més de 200 concentrats per recalcar que «defensam la idiosincràsia i les peculiaritats del nostre poble, la seva tranquil·litat, volem que Son Sardina continuï sent el poble que ha estat fins ara» i va afegir que «Reclamam un vial des de la rotonda d'entrada ins la carretera de Valldemossa, necessitam serveis, però no volem més construcció, Volem creixement zero».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salvem Son Sardina?, fa mes de 2 anys
Jaume, no has entès res. Classistes ho són els que volen espais lliures de vivendes de protecció social.
Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys
A Salvem son Sardina? Dir-te que ets un classista.
A Miquel, son Sardina és allò que vulguin i decideixin els seus habitants i si aquests consideren que és un poble s'ha de respectar. De fet, jo el consider també un poble i defens la seva independència de Ciutat. Ah, i també ets un classista...
Valoració:0menosmas
Per Florenci, fa mes de 2 anys
Crec recordar que la municipalitat considerava Son Sardina un exemple a seguir en temes mediambientals, de reciclatge i sostenibilitat. Així és com paga el civisme i el compromís d'una comunitat urbana amb identitat pròpia?
Valoració:8menosmas
Per Salvem Son Sardina?, fa mes de 2 anys
I salvem es Jonquet, Santa Catalina, Pere Garau, Eivissa, Andratx, Inca, S,Arenal, Son Oliva, sa Colònia de Sant Jordi, Son Servera, Calvià, Son Cotoner, Es Fortí, Porto Petro, Santa Ponça, Santanyí... i ja que hi som, son Gotleu. Si a Mallorca, a les Illes, hi arriba constantment una gentada, bé que l 'haurem d' encabir. No tothom vol anar a viure als guetos de protecció oficial par als pobres.
Valoració:3menosmas
Per Miquel, fa mes de 2 anys
A mem, és una barriada de Palma, no un poble. I son necessaris mes habitatges socials. Què pretenen?.
Valoració:-13menosmas
Per Sili Arguimbau, fa mes de 2 anys
Estic amb el poble de Son Sardina i per la seva independència de la capital
Valoració:10menosmas
Per Martina, fa mes de 2 anys
Calia especificar que també hi havia 'sardineres', com si no s'entengués clarament que n'hi havia amb el terme omnicomprensiu de 'sardiners'? Ja cansau, de veres, amb tanta estupidesa suposadament inclusiva.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente